Μετά την  πληροφόρησή ότι για 2η φορά οι ημιυπόγειοι κάδοι που τοποθετήσατε στον Απαλό έφυγαν από την θέση τους… και μετά από τα τηλέφωνα αγωνίας των κατοίκων της περιοχής  για το τι μέλλει γενέσθαι στους χώρους αυτούς… επισκεφτήκαμε τη συγκεκριμένη περιοχή για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί!!!

Ο Απαλός ως γνωστόν έχει πολλά ανευρικα νερά, με αποτέλεσμα να “σηκώνει” τους ημιυπόγειους κάδους… παρότι στην κάτω πλευρά του οικισμού τσιμενταρίστηκαν οι χώροι τοποθέτησης ενώ στην πλατεία της Εκκλησίας απλά τοποθετήθηκαν σε σκάμμα…

Ως εδώ καλά!!!

Γιατί όμως κύριοι της Δημοτικής Αρχής δεν απομακρύνετε τους κάδους αφού διαπιστώσατε το προβληματικό γεγονός και το βασικότερο ΓΙΑΤΙ δεν αποκαταστήσατε τους χώρους ΑΜΕΣΑ;;;

Γνωρίζετε ότι σήμερα στο σκάμμα που ανοίξατε υπάρχει 1 μέτρο νερό, όπου καθιστά τους χώρους ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ;;;

Γιατί παραμένουν σε αυτήν την κακή κατάσταση οι  συγκεκριμένοι χώροι;;;

Παρακαλώ πολύ να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ οι κάδοι και ταυτόχρονα να αποκατασταθούν οι περιοχές ώστε να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή και τα δύο σημεία που έχετε τοποθετήσει τους ημιυπόγειους κάδους! ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!

ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!

Με τιμή

Μυτιληνός Ευάγγελος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΣΗ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΟΣ»

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=243764921252938&id=100068582967265

Προηγούμενο άρθροΑΜΘ: 4 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο του 2022
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρα Ποϊραζίδου: “Στις 27 Φεβρουαρίου θα πληρωθούν οι βρεφονηπιοκόμοι εφόσον εγκριθεί ο προϋπολογισμός του Πολυκοινωνικού”