Νέα διοίκηση στην Αναπτυξιακή Εταιρία (ΑΝ.Ε.Ε.) AE της Π.Ε. Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:49
911 0

Όπως αναφέρει ο κ. Δημήτρης Κελεμίδης που προεδρεύει πλέον της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (ΑΝ.Ε.Ε.) AE.:

O κύβος ερρίφθη. Αναλαμβάνουμε σήμερα ως νέα Διοίκηση την Αναπτυξιακή Εταιρεία Έβρου | ΑΝ.Ε.Ε. AE, εκ των βασικών ανώνυμων εταιρειών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με απόλυτο το αίσθημα της ευθύνης.

Δηλώνουμε απερίφραστα τη σταθερή πρόθεση μας για αγαστή συνεργασία με όλους τους μετόχους της εταιρείας ~ την Περιφέρεια ΑΜΘ, την Τράπεζα Πειραιώς, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜΘ, το Επιμελητήριο Έβρου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου, τη Δημοσυνεταιριστική ‘‘Έβρος’’, τη ΣΥΝΕΚΚΟ Έβρου, καθώς και τους 54 υπαλλήλους και τη Διοίκηση του Σωματείου των Εργαζομένων της πρώην Αλλαντοβιομηχανίας Θράκης.

Παραλαμβάνουμε μια ομαλή και σταθερή κατάσταση στην εταιρεία και ευχαριστούμε γι’ αυτό όλα τα μέλη του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του κ.Κωνσταντίνο Εξακουστό.

Προσωπικά οφείλω να ευχαριστήσω θερμά για την προτεινόμενη επιλογή μου ως προέδρου της ΑΝΕΕ, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ.Δημήτρη Πέτροβιτς.

Το πολλαπλάσιο του «Εμείς» προς τα «Εγώ», είναι ο καλύτερος δείκτης της ανάπτυξης μιας ομάδας (Ergen) και έτσι θα κινηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος – Κελεμίδης Δημήτρης,

Αντιπρόεδρος – Στάθης Ασπιώτης,

Διευθύνων Σύμβουλος – Φωτιάδου Κατερίνα,

Μέλη – Γουδετσίδου Μαργαρίτα, Καϊταλίδου Κωνσταντίνα, Κολγιώνης Δημήτρης, Τζιακά Χαρά.

Το ότι βρεθήκαμε μαζί είναι μια αρχή, το ότι παραμείναμε μαζί είναι μια πρόοδος και το ότι θα δoυλέψουμε μαζί, είναι επιτυχία. Για εμάς, κάθε πρόοδος εξαρτάται από ομαδικές ενέργειες, όταν όλοι κινούνται προς τα μπρος και συγχρονισμένα. Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς φυσική ή πνευματική προσπάθεια, και προσπάθεια σημαίνει ομαδική δουλειά. Άλλωστε μία μέλισσα μέλι ου ποιεί. Καλή μας επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

Ν. Γκαρά: «Εν κρυπτώ αποφάσισαν το κλείσιμο της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου;»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Σεπτεμβρίου 2020 0
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας ενημερωθήκαμε πως πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το μέλλον της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου την Τετάρτη 23.09.2020,…

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ&Θ. με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφ. Α.Μ.&Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαρτίου 2019 0
Γνωρίζεται ότι χθες, Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό…