Νέα διοικητικά συμβούλια στα Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε στις: at 26 Μαρτίου 2020
445 0

Tα 5 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ειναι:

 • ΡΟΥΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου, με ΑΔΤ: ΑΕ 201739, Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Βιοηθική της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Διοικητής στο ΠΓΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.
 • ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου, με ΑΔΤ: ΑΖ 413416, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Αναπληρωτής Διοικητής στο ΠΓΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου με αναπληρώτριά του την ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Νικολάου, με ΑΔΤ: ΑΗ 919836, Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
 • ΚΑΤΩΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αριστείδη, με ΑΔΤ: ΑΙ 397628, Αναπληρωτής Καθηγητής Ωτορινολαρυγγο- λογίας στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΣΤΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΣΧΑΛΗ του Αθανασίου, με ΑΔΤ: ΑΕ 417512, Αναπληρωτή Καθηγητή Πνευμονολογίας στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 • ΤΣΙΡΤΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου, με ΑΔΤ: ΑΜ 922125, Γενικός Ιατρός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την ΓΙΑΜΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου, με ΑΔΤ: ΑΕ 200185, Εκπαιδευτικό.
 • ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, με ΑΔΤ: ΑΖ 916819, Ελεύθερος Επαγγελματίας, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτριά του την ΝΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Στυλιανού, με ΑΔΤ: ΑΒ 196359, Διδάκτορα Βιολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΓΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ορίζεται διετής.

Tα 5 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως είναι:

 • ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ως Πρόεδρος του
  Διοικητικού Συμβουλίου.
 • ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παρασκευά, Συνταξιούχος ΕΛ.ΑΣ., ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΤΡΑΜΠΙΔΗ ΒΑΪΟ του Δημητρίου, Γεωπόνο.
 • ΔΕΛΙΜΙΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Δημητρίου, Λογίστρια, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια της την ΚΑΡΑΦΕΙΖΗ ΒΑΪΑ του Χρήστου Εκπαιδευτικό.
 • ΚΑΛΠΑΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Θεοδώρου, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής – Γ.Ν. Διδυμοτείχου,  ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΜΑΡΚΑΚΙΔΗ ΣΩΤΗΡΙΟ του Κωνσταντίνου
 • ΜΑΤΖΙΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος των εργαζομένων- πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια της την ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Αθανασίου

Ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται ο ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Σχετικά άρθρα

Η ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940-1941: Από τον Ανθυπολοχαγό Θεόδωρο Κανδηλάπτη μέχρι τον υποστράτηγο Ιωάννη Ζήση (του Θ.Μαλκίδη)

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Οκτωβρίου 2016 0
Όπως και σε άλλες στιγμές της ιστορίας μας, η Θράκη παρέμεινε και παραμένει στο περιθώριο της αναφοράς και της ανάδειξης…

Συνεχίζεται από την Περιφέρεια ΑΜΘ η διαδικασία υποδοχής πολιτών που επιστρέφουν από την Τουρκία

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Απριλίου 2020 0
Το διήμερο 1-2 Απριλίου, επέστρεψαν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από την Τουρκία 79 πολίτες, στην πλειοψηφία τους φοιτητές,…

Οι νότιοι άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Νοεμβρίου 2015 0
Μεγάλα προβλήματα προκάλεσαν οι νότιοι άνεμοι που έπνεαν στο Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Εκτός από τις συχνές διακοπές ρεύματος προξένησαν προβλήματα…