Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Νέα επίσκεψη του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα στην Αλεξανδρούπολη και στο Τελωνείο...

Νέα επίσκεψη του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα στην Αλεξανδρούπολη και στο Τελωνείο των Κήπων

Η άμεση αναβάθμιση του Τελωνείου των Κήπων και η τόνωση της αγοράς της Θράκης θα τεθούν στο επίκεντρο της νέας επίσκεψης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα στον Έβρο, που θα γίνει την Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024.

Στις 10.00 π.μ. ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας συγκαλεί σύσκεψη στο Επιμελητήριο της Αλεξανδρούπολης με μέλη του Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Επιχειρήσεων Έβρου, προκειμένου να βρεθούν και άλλοι τρόποι για την οικονομική αναβάθμιση της ευαίσθητης αυτής περιοχής της πατρίδας μας. Η σύσκεψη της Παρασκευής (9/8) αποτελεί συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του Υφυπουργού με τον Πρόεδρο του Σ.Β.Β.Ε.Ε Χρήστο Γιορδαμλή, στο ΥΜΑΘ, στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024.

Στις 13.00, θα μεταβεί στο Τελωνείο των Κήπων. Εκεί θα πραγματοποιηθεί ειδική σύσκεψη για το πρόγραμμα αναβάθμισης και ανακαίνισης της κύριας εισόδου της χώρας μας από την Τουρκία, παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και εκπροσώπων των τελωνειακών και των αστυνομικών αρχών. Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα στο Τελωνείο των Κήπων, σε διάστημα 15 ημερών, καθώς στις 17 Ιουλίου 2024  προηγήθηκε επίσκεψη μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

Στον Τελωνειακό Σταθμό των Κήπων προγραμματίζεται διάνοιξη νέων διόδων, με σκοπό την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση οδηγών και επιβατών στα σημεία ελέγχου.

Exit mobile version