Νέα παράταξη για το Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:40 πμ
417 0

Νεα δημοτική παράταξη ετοιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Οι φήμες που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ισχύουν και οι συζητήσεις για το σχηματισμό της νέας παράταξης είναι πλέον προχωρημένες.

Η παράταξη θα ονομάζεται “Αλεξανδρούπολη ο Δήμος που θέλουμε” και το λογότυπο της θα είναι αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει συνάντηση σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή ανθρώπων που θα συμμετέχουν ή σκέφτονται να συμμετέχουν στη νέα παράταξη. Στόχος της παράταξης θα είναι η συμμετοχή στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών ήθελε και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη να έχει σχέση με τη νέα αυτή παράταξη. Μιλώντας στον maximum fm 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό, ο κ. Μιχαηλίδης σήμερα για πρώτη φορά επιβεβαίωσε πως έχει συζητήσει με ανθρώπους που σχετίζονται με την παράταξη και θα βρεθεί στη συνάντηση που θα γίνει σε μερικές ημέρες.

ΠΗΓΗ evrosonline.gr

Σχετικά άρθρα

Η πόλη της Κομοτηνής (Γκιουμουλτζίνα) κατά το έτος 1911 – Ιστορικά δεδομένα και στατιστικά στοιχεία για την πόλη μας έναν αιώνα πριν (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Φεβρουαρίου 2019 0
Η Πόλη της Κομοτηνής (Γκιουμουλτζίνα) κατά το έτος 1911 Ιστορικά δεδομένα και στατιστικά στοιχεία για την πόλη μας έναν αιώνα…

Ορκίστηκαν 501 πρωτοετείς Δόκιμοι Αστυφύλακες στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Νοεμβρίου 2016 0
Τελετή ορκωμοσίας 501 πρωτοετών Δοκίμων Αστυφυλάκων στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου Τον προβλεπόμενο όρκο έδωσαν σήμερα (11 Νοεμβρίου…