Νέα παράταξη για το Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:40 πμ
383 0

Νεα δημοτική παράταξη ετοιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Οι φήμες που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ισχύουν και οι συζητήσεις για το σχηματισμό της νέας παράταξης είναι πλέον προχωρημένες.

Η παράταξη θα ονομάζεται “Αλεξανδρούπολη ο Δήμος που θέλουμε” και το λογότυπο της θα είναι αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει συνάντηση σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή ανθρώπων που θα συμμετέχουν ή σκέφτονται να συμμετέχουν στη νέα παράταξη. Στόχος της παράταξης θα είναι η συμμετοχή στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών ήθελε και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη να έχει σχέση με τη νέα αυτή παράταξη. Μιλώντας στον maximum fm 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό, ο κ. Μιχαηλίδης σήμερα για πρώτη φορά επιβεβαίωσε πως έχει συζητήσει με ανθρώπους που σχετίζονται με την παράταξη και θα βρεθεί στη συνάντηση που θα γίνει σε μερικές ημέρες.

ΠΗΓΗ evrosonline.gr

Σχετικά άρθρα

Σεμιναριο για την διαχείριση κόκκινων δανείων και φορολογικών οφειλών , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουλίου 2018 0
Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων σε συνεργασία με την Υπέρβαση Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στις 4/7/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρες 16:00 –…

Συνεχίζονται οι ελλείψεις εκπαιδευτικών στα δημοτικά σχολεία της Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Νοεμβρίου 2017 0
Ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ορεστιάδας απέστειλε επιστολή προς τον περιφερειακό διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ΑΜΘ, στην διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου…