Νέα τμήματα από το κέντρο δια βίου μάθησης του Δήμου Αλεξανδρουπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:05
583 0

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης  πρόκειται να λειτουργήσει κατά την επόμενη περίοδο (έτος 2018) τα παρακάτω προγράμματα  εκπαίδευσης ενηλίκων, με εθελοντές εκπαιδευτές, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που ιδρύθηκε και λειτουργεί γι’ αυτόν τον σκοπό:          

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΕΣ και ΩΡΕΣ
Αλεξανδρούπολη
Σύγχρονα  Ευρωπαϊκά Κοινωνιολογικά θέματα

Εθελοντική   Αιμοδοσία-

Ομφάλιο Αίμα  – Μυελό Οστών-Δωρεά Οργάνων  – Αιμοπετάλια

         

1 τμήμα

Δευτέρα  18:00-20:00

1 τμήμα

Δευτέρα  18:00-20:00

Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και είναι δωρεάν. Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στα προγράμματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο  της αστυνομικής  ταυτότητας.

Τα  τμήματα είναι   25ωρα   και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΑΙΤΉΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ για το προγράμματα θα γίνονται δεκτές την Τρίτη  30 Οκτωβρίου  έως  την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου   και ώρες 10.00π.μ – 13.00 στο Παλιό Δημαρχείο (πλατεία Πολυτεχνείου – δίπλα στους αιμοδότες, ισόγειο, τηλέφωνο: 25513-50088).

Σχετικά άρθρα

Η Παναγία των Ιβήρων στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Απριλίου 2017 0
Τρίτη της Διακαινησίμου και η εν Αγίω Όρει Μονή των Ιβήρων γιορτάζει την εύρεση της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της…

Η ανεύρεση λύσης για το ζήτημα του ανεφοδιασμού των αεροπλάνων… θέμα συζήτησης Ζαμπούκη-Τσώνη-Ζαντανίδη

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2020 0
Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ και τον Αερολιμενάρχη  Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιο Τσώνη και…