Νέα υπόθεση τζιχαντιστών(;) στην Αλεξανδρούπολη

383 0

2 Ιρακινούς έπιασε το λιμενικό στην Αλεξανδρούπολη καθώς μετά από έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν να έχουν σε τροχόσπιστο ρυμουλκούμενο από όχημα. Την είδηση αποκάλυψε νωρίτερα το faros-24.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο Alexpoli.gr πριν λίγο, το λιμενικό παρακολουθούσε εδώ και μέρες τις κινήσεις τους καθώς οι 2 Ιρακινοί διέμεναν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Σήμερα 13/2 έγινε έλεγχος στο τροχόσπιτο και βρέθηκε βαρύς οπλισμός. Από την ανακριτική διαδικασία των ανδρών του λιμενικού προς το παρόν δεν προκύπτει ότι είναι γνωστοί σε ευρωπαϊκές αρχές για τρομοκρατία όμως αύριο Κυριακή θα γίνει παραπομπή τους στον εισαγγελέα , το πιθανότερο όπως αναφέρει πηγή του Λιμενικού, με τις κατηγορίες της κατοχής όπλων και της απόπειρας τρομοκρατίας.

Κατά την ανακριτική διαδικασία επίσης δεν απάντησαν για ποιο λόγο είχαν τα όπλα, γιατί έμεναν στην Αλεξανδρούπολη εδώ και μέρες και ποιος ήταν ο προορισμός τους.
Alexpoli.gr (με πληροφορίες από το faros-24.gr)

Σχετικά άρθρα

Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ο Νίκος Τόσκας – Το απόγευμα στην Ορεστιάδα θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Σεπτεμβρίου 2015 0
Το πρωί της Τέταρτης 16 Σεπτεμβρίου 2015 έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.…