Νατάσα Γκαρά: Για τον χρυσό στην Θράκη… άλλα λέει το Υπουργείο… κι άλλα ο Πρωθυπουργός

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:32
383 0

Την ύπαρξη αναντιστοιχίας μεταξύ των απαντήσεων που έλαβε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος κι των δηλώσεων του ίδιου του πρωθυπουργού για το θέμα της φημολογούμενης εξόρυξης χρυσού σε περιοχές της Θράκης, βρήκε η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.

Στις απαντήσεις σε σχετική ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως τόνισε η κ. Γκαρά, ουσιαστικά, περιλαμβάνεται το θεσμικό και νομικό πλαίσιο, το οποίο ψηφίστηκε επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη είναι η σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, η οποία, από χρόνια, είναι δεδηλωμένη και αρνητική.

Τελικώς, υπογράμμισε, στην απάντηση περιλαμβάνονται όσα αναφέρουν οι διευθύνσεις του Υπουργείου, αλλά δεν υπάρχει καταγραμμένη η πολιτική βούληση της Κυβέρνησης για το τι σχεδιάζει να πράξει και ποια είναι η θέση της για την επιθυμία εταιρειών να εξορύξουν χρυσό στην Θράκη.

Η κ. Γκαρά δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει, ώστε να υπάρξουν διευκρινήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα.

https://clyp.it/loqyuuew

Σχετικά άρθρα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Δωρεάν μετακίνηση Αστυνομικών με την αστική συγκοινωνία

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Μαρτίου 2020 0
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και της Διοίκησης της  “ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ε.”, αποφασίστηκε η δωρεάν μεταφορά των αστυνομικών που…

Ερώτηση Μ. Σπυράκη στην Κομισιόν για την τήρηση των κανόνων από την πλευρά της Βουλγαρίας λόγω της ανόδου της στάθμης των υδάτων σε Άδρα και Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Απριλίου 2020 0
Ερώτηση Μ. Σπυράκη στην Κομισιόν για την τήρηση των κανόνων από την πλευρά της Βουλγαρίας λόγω της ανόδου της στάθμης…