Νατάσα Γκαρά: Για τον χρυσό στην Θράκη… άλλα λέει το Υπουργείο… κι άλλα ο Πρωθυπουργός

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:32
479 0

Την ύπαρξη αναντιστοιχίας μεταξύ των απαντήσεων που έλαβε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος κι των δηλώσεων του ίδιου του πρωθυπουργού για το θέμα της φημολογούμενης εξόρυξης χρυσού σε περιοχές της Θράκης, βρήκε η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.

Στις απαντήσεις σε σχετική ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως τόνισε η κ. Γκαρά, ουσιαστικά, περιλαμβάνεται το θεσμικό και νομικό πλαίσιο, το οποίο ψηφίστηκε επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη είναι η σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, η οποία, από χρόνια, είναι δεδηλωμένη και αρνητική.

Τελικώς, υπογράμμισε, στην απάντηση περιλαμβάνονται όσα αναφέρουν οι διευθύνσεις του Υπουργείου, αλλά δεν υπάρχει καταγραμμένη η πολιτική βούληση της Κυβέρνησης για το τι σχεδιάζει να πράξει και ποια είναι η θέση της για την επιθυμία εταιρειών να εξορύξουν χρυσό στην Θράκη.

Η κ. Γκαρά δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει, ώστε να υπάρξουν διευκρινήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα.

https://clyp.it/loqyuuew

Σχετικά άρθρα

Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ: “Eπτά στους δέκα επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης να καταγράφουν βελτίωση ή σταθεροποίηση στις οικονομικές τους επιδόσεις για το 2017”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιανουαρίου 2018 0
Παράλληλη πραγματικότητα καταδεικνύει η ετήσια έκθεση μας για το Οικονομικό Περιβάλλον του 2017 με βελτίωση του οικονομικού κλίματος, αύξηση της…

Στα σχέδια παραμένει η αντιπλημμυρική προστασία του Έβρου!! Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει το φαινόμενο!!

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Απριλίου 2018 0
Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, για…

Κυριάκος Γεροντόπουλος για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου: “Είναι τόσο μεγάλο λάθος, που οι μικροί άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν”

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιανουαρίου 2021 0
Όπως αναφέρει o πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος: Σήμερα, ερωτήθηκα απο δημοσιογράφους για…

Απάντηση της “ΑΝΑ.Σ.Α.” σε δελτίο τύπου του κ.Λαμπάκη, όσο αφορά απευθείας αναθέσεις στην μεταφορική εταιρεία του Πρόεδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Οκτωβρίου 2016 0
Ο κ.Λαμπάκης όταν απευθύνει σε δημοτικό σύμβουλο τον χαρακτηρισμό του “αμετανόητου λαϊκιστή”, οφείλει πρωτίστως δημόσια να απαντήσει, αν έχει υλοποιήσει…