ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΩΝ: να σταματήσει αυτή η τραγική κωμωδία με τα συνέδρια των “δημοτικών υπαλλήλων”

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Δεκεμβρίου 2015
483 0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΕΝΩΣΗΣ ΘΡΑΚΩΝ”

Μετά απο 25 χρόνια τίποτε δεν άλλαξε προς το καλύτερο για την Θράκη και τους κατοίκους της, ιθαγενείς και μη.

Τα προηγούμενα 9 ΄Παγκόσμια Συνέδρια Θρακών” δεν κατάφεραν να αφουγκραστούν τον ιστορικό ρόλο της μεγάλης Θράκης. Περιορίστικαν στο πως να βραχυκυκλώσουν τα όνειρα και τις επιθυμίες των Θρακών, μέσα από μεγαλόστομες φανφάρες του τίποτα. Η Θράκη ως ιστορική περιοχή πάει να μετατραπεί ως μια  επαρχία της Ε.Ε. χωρίς ιδιαίτερο ρόλο.

Οι Θράκες συνεχώς εγκαταλείπουν τα πάτρια εδάφη για να βρούν ένα καλύτερο μέλλον σε ξένη γή.

Και όσοι απομείναμε αγωνιζόμαστε να επιβιώσουμε στην γη μας.

Καταγγέλουμε τα ΄Παγκόσμια Συνέδρια Θρακών” γιατί ούτε Παγκόσμια είναι ούτε συνέδρια , ούτε φυσικά και των Θρακών. Στην πασαρέλα των ομιλητών είδαμε τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες ῤήτορες” που την Θράκη γνώριζαν μόνο από βιβλία.

Λίγοι ήταν οι Θράκες. Αυτό άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Η νοοτροπία όμως δεν άλλαξε.

Ο γνωστός άγνωστος της διοργάνωσης με τις ενέργειές του κατάφερε να δημιουργήσει ρήξεις μέσα στους Θράκες, και να υποβαθμίσει κάθε προσπάθεια.

Απαιτούμε ως γνήσιοι Θράκες και ουχί Θρακιώτες, να σταματήσει αυτή η τραγική κωμωδία με τα συνέδρια των “δημοτικών υπαλλήλων” και να αναλάβουν οι ομοσπονδίες των πολιτιστικών φορέων την διοργάνωση τους.

Είθε το “10 Π.Σ.Θ.” να είναι το τελευταίο της παλιάς και μουχλιασμένης νοοτροπίας, που θέλει την Θράκη το 1/12 της μεγάλης γής. Σταματήστε το τώρα

Σχετικά άρθρα

Ονοματοδοσία ΕΦ «ΓΕΜΙΣΤΗΣ – ΕΠΥ ΛΟΧΙΑ (ΜΧ) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΙΤΙΚΑΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ (ΜΧ) ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΛΙΒΙΔΑ»

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιουλίου 2018 0
Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε τελετή ονοματοδοσίας του Ελληνικού Φυλακίου (ΕΦ) «ΓΕΜΙΣΤΗΣ – ΕΠΥ ΛΟΧΙΑ (ΜΧ) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΙΤΙΚΑΚΗ –…