Νεκρό το 6χρονο αγόρι στην Κομοτηνή – Ομολόγησε ένας 14χρονος!

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:34
370 0

Μία δυσάρεστη εξέλιξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 6χρονου παιδιού στην Κομοτηνή, καθώς τελικά βρέθηκε νεκρό μέσα σε μία οικοδομή έχοντας τραύματα στο σώμα του.

Πρόκειται για τον 6χρονο Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής και αμέσως το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να τον εντοπίσουν οι αρχές.

Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (22.01.2017) από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού ήταν κωφός.

Η αστυνομία έφτασε στο πτώμα του 6χρονου αγοριού, όταν ένας 14χρονος Ρομά ομολόγησε πως είναι αυτός ο δράστης της δολοφονίας του παιδιού και μάλιστα υπέδειξε στις αστυνομικές αρχές το σημείο που είχε αφήσει το πτώμα του 6χρονου.

Ο 14χρονος Ρομά σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece είχε κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για βιασμό ενήλικα και είχε και εκείνος προβλήματα ακοής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ www.cnn.gr

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Η παράταξή μας απαιτεί από τον κ. Μέτιο και την διοίκησή του να αντιληφθούν τον ρόλο τους !

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαΐου 2020 0
Η διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, δυστυχώς, παραμένει η μόνη διοίκηση αυτοδιοικητικού φορέα, η οποία αποφεύγει να συγκαλέσει το Π.Σ. με…

18.080,08 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί από τον έρανο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως για την ενίσχυση και ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Οκτωβρίου 2018 0
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι στον ερανικό λογαριασμό που άνοιξε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για την ενίσχυση και…