Νεκρό το 6χρονο αγόρι στην Κομοτηνή – Ομολόγησε ένας 14χρονος!

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:34
430 0

Μία δυσάρεστη εξέλιξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 6χρονου παιδιού στην Κομοτηνή, καθώς τελικά βρέθηκε νεκρό μέσα σε μία οικοδομή έχοντας τραύματα στο σώμα του.

Πρόκειται για τον 6χρονο Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής και αμέσως το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να τον εντοπίσουν οι αρχές.

Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (22.01.2017) από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού ήταν κωφός.

Η αστυνομία έφτασε στο πτώμα του 6χρονου αγοριού, όταν ένας 14χρονος Ρομά ομολόγησε πως είναι αυτός ο δράστης της δολοφονίας του παιδιού και μάλιστα υπέδειξε στις αστυνομικές αρχές το σημείο που είχε αφήσει το πτώμα του 6χρονου.

Ο 14χρονος Ρομά σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece είχε κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για βιασμό ενήλικα και είχε και εκείνος προβλήματα ακοής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ www.cnn.gr

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Γ.Γ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στην περιοχή του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Σεπτεμβρίου 2015 0
Επισκέφθηκε τις τοπικές αστυνομικές Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και το ΚΕ.Π.Υ. Φυλακίου και ενημερώθηκε για το έργο τους στην αντιμετώπιση και…