Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του Κινήματος Αλλαγής: “Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα ονόματα υποψηφίων”

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:11
555 0

Το Κίνημα Αλλαγής, έχει όργανα σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά και στον Έβρο. Αυτά είναι τα μόνα αρμόδια να εκφράσουν υπεύθυνα και έγκυρα τις θέσεις της παράταξης.

Τα όργανα, κάθε βαθμίδας, την εποχή αυτή ασχολούνται πυρετωδώς με το πολύ σημαντικό, επικείμενο συνέδριο της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί στις 16,17 και 18 Μαρτίου 2018 και με την οργάνωση των εκλογών ανάδειξης των συνέδρων στις 4 Μαρτίου 2018.

Θέματα που αφορούν άλλες εκλογικές διαδικασίες, όπως κοινοβουλευτικές ή αυτοδιοικητικές εκλογές, και τους υποψηφίους αυτών, δεν έχουν συζητηθεί ακόμα  από τη Ν.Ε. Έβρου.

Όλα αυτά θα μας απασχολήσουν αμέσως μετά το συνέδριο, ακλουθώντας όλες οι δημοκρατικές, διεργασίες και διαδικασίες που προβλέπονται.

Οποιεσδήποτε άλλες, δηλώσεις και δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν εκφράζουν θέσεις, απόψεις και κινήσεις ούτε της παράταξης ούτε της Ν.Ε. Έβρου.

 

Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Έβρου:

 

Η Γραμματέας:

Ποϊραζίδου Αλεξάνδρα

 

Τα Μέλη :

Καραμανίδης Άρης,

Κεραμέα Εύη,

Μπακαλάκης Κώστας,

Παναγούτσος Στέλιος,

Πλακογιάννης Φώτης,

Φωτιάδης Δημοσθένης

Σχετικά άρθρα

Εκλογή μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού ΑΜΘ και του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2017 0
Την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Γεώργιος Παυλίδης» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης θα διεξαχθεί η…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Εμπαιγμός και προσβολή για όλους τους νησιώτες η εξάμηνη παράταση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ μόνο για συγκεκριμένα νησιά”

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Δεκεμβρίου 2017 0
Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου (Λέσβου), Γιάννης Βρούτσης (Κυκλάδων), Αναστάσιος Δημοσχάκης (Έβρου), Μάνος Κόνσολας (Δωδεκανήσου), Νότης Μηταράκης…

Αυτοεξόριστος Tούρκος δημοσιογράφος: Προσέχετε για θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο και Θράκη (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Φεβρουαρίου 2017 0
Ο αυτοεξόριστος Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ αποκαλύπτει τις κινήσεις των Τούρκων και χαρακτηρίζει τον Ερντογάν δικτάτορα.  «Έφυγα για να γλιτώσω. Πρέπει να…