Νοσηλεύεται ο Διοικητής του ΠΓΝΕ. Σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από όχημα!

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:02
2005 0

Απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε προχθές το βράδυ. Κατά τη διαδρομή του προς Σέρρες ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, σταμάτησε να βοηθήσει οδηγό που είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Τη στιγμή εκείνη από το σημείο διέρχονταν άλλο όχημα που οδηγούσε συνταξιούχος γιατρός και παρέσυρε τον Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη.

Ο κ. Αδαμίδης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών ενώ χθές μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αδαμίδης νοσηλεύεται με σπαμένο πόδι και κάποια άλλα ελαφρότερα τραύματα.

Η είδηση κυκλοφόρησε εντός του Νοσοκομείου αλλά αρκετοί ακούγοντας την… δεν την πίστευαν… Τελικά το περιστατικό είναι πραγματικό και επιβεβαιώθηκε από γιατρούς που μίλησαν στο alexpoli.gr. Όπως μας είπαν η κατάσταση της υγείας του Διοικητή είναι ικανοποιητική και δεν υπάρχει ανησυχία. Θα χρειαστεί απλώς ένα διάστημα ανάρρωσης.

ΠΗΓΗ alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός των οικισμών της Κοινότητας Μάκρης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Φεβρουαρίου 2020 0
Όπως αναφέρει Κοινότητα Μάκρης Αλεξανδρούπολης 👉 Ξεκίνησε ο καθαρισμός των οικισμών της Κοινότητας Μάκρης, βάσει προγραμματισμού, από το συνεργείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.…

Πάνω από 3.000 Φλαμίνγκο αυτή την περίοδο στο Δέλτα του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Οκτωβρίου 2020 0
Το όνομα φλαμίνγκο προέρχεται από την πορτογαλική ή ισπανική λέξη “flamengo”, που σημαίνει “αυτός που έχει το χρώμα της φλόγας”. Επίσης, παρόμοιο νόημα έχει και η ελληνική λέξη…