Νοσηλεύεται ο Διοικητής του ΠΓΝΕ. Σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από όχημα!

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:02
1957 0

Απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε προχθές το βράδυ. Κατά τη διαδρομή του προς Σέρρες ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, σταμάτησε να βοηθήσει οδηγό που είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Τη στιγμή εκείνη από το σημείο διέρχονταν άλλο όχημα που οδηγούσε συνταξιούχος γιατρός και παρέσυρε τον Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη.

Ο κ. Αδαμίδης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών ενώ χθές μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αδαμίδης νοσηλεύεται με σπαμένο πόδι και κάποια άλλα ελαφρότερα τραύματα.

Η είδηση κυκλοφόρησε εντός του Νοσοκομείου αλλά αρκετοί ακούγοντας την… δεν την πίστευαν… Τελικά το περιστατικό είναι πραγματικό και επιβεβαιώθηκε από γιατρούς που μίλησαν στο alexpoli.gr. Όπως μας είπαν η κατάσταση της υγείας του Διοικητή είναι ικανοποιητική και δεν υπάρχει ανησυχία. Θα χρειαστεί απλώς ένα διάστημα ανάρρωσης.

ΠΗΓΗ alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Μαΐου 2016 0
Η συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με τις Σχολές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύουν…

Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης αλλοδαπών στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Νοεμβρίου 2016 0
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για την ύπαρξη λέμβου, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων,…