ΝΟ.Δ.Ε Θράκης: “Η ηλεκτρονική πλατφόρμα απαλλαγής των κατοίκων των όμορων νομών από το κόστος διοδίων ήρθε με προχειρότητα, καθυστέρηση και σίγουρα εκ του πονηρού.”

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:26
508 0

Από την Δευτέρα 18/12/2017 τα διόδια της Μέστης αποτελούν άλλη μία σκληρή πραγματικότητα για τους κατοίκους της Θράκης.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα απαλλαγής των κατοίκων των όμορων νομών από το κόστος διοδίων ήρθε με προχειρότητα, καθυστέρηση και σίγουρα εκ του πονηρού.

Οι Θρακιώτες θα πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Η εταιρεία στην οποία θα παραχωρηθεί η αξιοποίηση & η συντήρηση της Εγνατίας θα αγνοήσει τις «απαλλαγές» αυτές.

Περιμένουμε τουλάχιστον να δούμε αν και πότε θα εφαρμοστεί τελικά η υπόσχεση που έδωσε ο κ. Σπίρτζης στο 6ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Θράκης για εφαρμογή των ηλεκτρονικών αναλογικών διοδίων και μάλιστα με προτεραιότητα εφαρμογής τους στην Εγνατία Οδό.

Ελπίζουμε για το καλό των Θρακιωτών η παραπάνω δέσμευση να μην αποτελεί άλλη μία από τις πολλές υποσχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Για τις ΝΟ.Δ.Ε της Θράκης της Ν.Δ.

Βεζυργιαννίδης Ιωάννης Πρόεδρος Ν.Ροδόπης

Κιατίπης Νικόλαος Πρόεδρος Ν.Ξάνθης

Παρασκευόπουλος Πολυζώης  Πρόεδρος Ν.Έβρου

Σχετικά άρθρα

Σημαντικά έργα καθημερινότητας στην Α΄ αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2018 του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Φεβρουαρίου 2018 0
Το πρωι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου 2018  ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ.…

Κονδύλι για αναβάθμιση λιμένων σε Αλεξανδρούπολη, Μάκρη, Καμαριώτισσα, Θέρμα

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Ιανουαρίου 2019 0
Σημαντικές επενδύσεις λιμενικών έργων σε περιοχές που έχουν εντοπιστεί προβλήματα ασφάλειας και ζητήματα αποκατάστασης ζημιών, ύψους περίπου 12.500.000 € εγκρίθηκαν με Απόφαση…