ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οργανωμένες προσπάθειες εισβολής με μολότοφ στις Καστανιές – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:34
377 0

Του Χρήστου Μαζανίτη – www.enikos.gr

Εικόνες που προκαλούν οργή από την κατάσταση που συντηρεί η Τουρκία στις Καστανιές του Έβρου δίνει το ΓΕΕΘΑ στην δημοσιότητα. Στα βίντεο φαίνονται οργανωμένες ομάδες αλλοδαπών να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και μαντήλια και να επιτίθενται με μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Η τουρκική αστυνομία είναι εκκωφαντικά απούσα, συνδράμοντας από τα μετόπισθεν επί της ουσίας τους εξτρεμιστές αλλοδαπούς που προσπαθούν για ακόμη μία ημέρα να προξενήσουν ρήγμα στον φράχτη και να εισβάλλουν κατά κύματα στην χώρα μας.

Η ρίψη μολότοφ αποδεικνύει ότι υπάρχει συνδρομή από τις τουρκικές αρχές στις επιθέσεις, αφού η παρασκευή τους χρειάζονται υλικά που δεν βρίσκονται ελεύθερα στον κάμπο της Ανδριανούπολης.

Στα πλάνα φαίνεται να επιχειρεί και ο «Αίαντας» της αστυνομίας, με τους κουκουλοφόρους να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

Σχετικά άρθρα

Εργασίες καθαρισμού φερτών υλικών στην παραλία Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2021 0
Εργασίες καθαρισμού φερτών υλικών στην παραλία Αλεξανδρούπολης. Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Κοινότητας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία καθημερινά δίπλα στους δημότες.

Στα 60 χρόνια παρατείνεται η διάρκεια των συμβάσεων παραχώρησης του Λιμένα Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Φεβρουαρίου 2020 0
Στα 60 χρόνια παρατείνεται η διάρκεια των συμβάσεων παραχώρησης για τα δέκα περιφερειακά λιμάνια της χώρας, που λειτουργούν ως Ανώνυμες Εταιρείες –…