“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα μέλη της οποίας χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια στις τράπεζες, επιλέγει συνειδητά να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία των Ελλήνων, εφαρμόζοντας τον Πτωχευτικό που ψήφισε. Χωρίς καμία προστασία για τους πολίτες, για τους ευάλωτους.

Επιχειρούν τη βίαιη αναδιανομή του πλούτου των ελληνικών νοικοκυριών για να κερδοσκοπήσουν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. Αδιαφορούν για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που φτωχοποιούνται ραγδαία στις σημερινές συνθήκες κρίσης ακρίβειας και με τον πληθωρισμό στα ύψη.

Ενδεικτικά, βγήκε στο σφυρί η πρώτη κατοικία της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, για χρέη 15.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.

Δεν τους φτάνει στην κυβέρνηση, που εξαπάτησαν εν ψυχρώ εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους, βάζοντας ταφόπλακα στη διεκδίκηση των αναδρομικών που δικαιούνται, καθώς τους παρότρυναν να μην προσφύγουν δικαστικά.

Δεν τους φτάνει που οδηγούν τη χώρα από ήττα σε ήττα στην εξωτερική πολιτική, αλλά και στο πρωτοφανές διπλωματικό φιάσκο με το οποίο παρέδωσαν την ονομασία «Turkaegean» – «Τουρκικό Αιγαίο».

Καταδικάζουν την οικονομία και τις επιχειρήσεις σε χρεοκοπία. Πριμοδοτούν τα καρτέλ, επιδοτούν την αισχροκέρδεια και τα γαλάζια golden boys, ενώ αρνούνται να μειώσουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα και το Φυσικό Αέριο, να βάλουν πλαφόν στα τιμολόγια Ενέργειας, να ρίξουν τον ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής.

Τώρα ετοιμάζονται, σε συνεργασία με διάφορα «αρπακτικά» της ελεύθερης αγοράς, να πάρουν και τα σπίτια των πολιτών.

Θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει σύντομα στην κάλπη από τον ελληνικό λαό. Η οποία και θα είναι συντριπτική”.

Προηγούμενο άρθροΣτην Καβάλα την Παρασκευή 8 Ιουλίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΦρ. Φράγκος: Ο Τούρκος παραμονεύει… Δεν εφησυχάζουμε…