Ν. Γκαρά: “Ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους – Εκχωρούν τα «ασημικά» της χώρας – Αφήνουν την ακρίβεια να καλπάζει”

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:46
176 0

❗ Οι πρόσφατες δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη, που ξεκαθάρισε πως οι μικρομεσαίοι δεν πρόκειται να λάβουν το παραμικρό ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης εάν δεν «συγχωνευτούν». Εάν, δηλαδή,  δεν βάλει λουκέτο πρώτα, πάνω από το 40% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αυτός, φαίνεται, είναι ο στόχος τους.

❗ Η εγκληματική εκχώρηση του 17% της ΔΕΗ σε ιδιώτες από την «Μητσοτάκης Α.Ε.». Το ελληνικό κράτος χάνει τον δημόσιο έλεγχο σε μια κρισιμότατη επιχείρηση. Με την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας να περνά πλέον σε χέρια τρίτων και την ελληνική οικονομία να απεμπολεί έναν βασικό αναπτυξιακό της πυλώνα. Με την ενεργειακή φτώχεια να χτύπα την πόρτα νοικοκυριών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αγροτών.

❗ Το ξεπούλημα του 49% του ΔΕΔΔΗΕ, σε ένα fund από την Αυστραλία που πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως άφησε χρέη δύο δισεκατομμυρίων στην μεγαλύτερη εταιρεία ύδρευσης στην Αγγλία.

❗ Οι αυξήσεις σε όλα τα βασικά είδη διατροφής (12% στα αμνοερίφια, 21,5% στα νωπά λαχανικά, 8% στα ψάρια, 7% στο ελαιόλαδο) σε σχέση με πέρσι, στις πρώτες ύλες, στα βασικά είδη ανάγκης. Μια κυβέρνηση που πελαγοδρομεί, και οι κερδοσκόποι που «τρίβουν τα χέρια τους».

❗ Ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται, με τις τιμές στο φυσικό αέριο, στο πετρέλαιο θέρμανσης, στα καύσιμα να έχουν εκτοξευτεί. Μια κυβέρνηση που αδιαφορεί για τη Βόρεια Ελλάδα.

❗ Μία επικίνδυνη κυβέρνηση που βλέπει την αποδοκιμασία της κοινωνίας να θεριεύει. Που αντιλαμβανόμενη πως ο πολιτικός της χρόνος τελειώνει, «τρέχει» όχι για να προστατεύσει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας και των πολιτών, αλλά για να ξεπουλήσει τα «ασημικά» της χώρας. Για να «ταΐσει» μια ισχνή μειοψηφία κρατικοδίαιτων παρασιτικών και γαλάζιων golden boys.

❗ Μια κυβέρνηση που παραδίδει εγκληματικά ότι δεν κατάφεραν να «αρπάξουν» οι δανειστές στις πιο δύσκολες και σκληρές διαπραγματεύσεις επί Μνημονίων. Που ξεπουλά τον εθνικό μας πλούτο.

👉 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της  όσο και αν «παίζει καθυστερήσεις». Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού στις ερχόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, θα είναι αμείλικτη.

Σχετικά άρθρα

Αναβαθμίζεται το αρχαιολογικό πάρκο της αρχαίας Ζώνης και της αρχαίας Εγνατίας Οδού στον Έβρο με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Οκτωβρίου 2018 0
Την αρχαία Ζώνη, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του Έβρου, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος…

Γεροντόπουλος προς Μητσοτάκη: Αναρωτιέμαι αν ανήκουμε στους γραφικούς και ακροδεξιούς

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιανουαρίου 2021 0
Όπως αναφέρει o πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος: «Μετά από αγώνες δεκαετιών μέσα…

Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στην Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουλίου 2017 0
Η Σχολή Αστυφυλάκων/Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχουπροκηρύσσει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τους, και καλούν…