Μια πολύ σοβαρή απόπειρα γυναικοκτονίας ερευνούν οι αρχές στην Ξάνθη

Μια σοβαρή υπόθεση απαγωγής, που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης, ερευνά η αστυνομία στην Ξάνθη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xanthi2.gr, μια κοπέλα εξαφανίστηκε την Τρίτη από οικισμό της περιοχής, με αποτέλεσμα η γιαγιά της να απευθυνθεί στις αρχές.

Την Τετάρτη το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την κοπέλα, την οποία είχε δεμένη επί 20 και πλέον ώρες, μέσα στο αυτοκίνητό του, ένας άνδρας από την ίδια περιοχή, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις.

Το κίνητρο της απαγωγής

Το κίνητρο της απαγωγής, είναι σύμφωνα με τις ενδείξεις η ερωτική αντιζηλία, καθώς τον δράστη φέρεται να ενόχλησε το φλερτ της κοπέλας με άλλο άνδρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας, ο άνδρας επιχείρησε να την πνίξει όσο την κρατούσε δεμένη στο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στο γήπεδο του οικισμού της Σταυρούπολης από τους αστυνομικούς, που έφτασαν σχετικά γρήγορα και απελευθέρωσαν την κοπέλα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης.

Ο άνδρας, που εργάζεται σε εταιρεία σεκιούριτι, κρατείται από την Τετάρτη στην Α.Δ. Ξάνθης και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, μεταξύ άλλων και με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά ελεύθερο τον δράστη, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 20 μέτρων.

Προηγούμενο άρθροΕλληνοτουρκικά: Τα ελληνικά Leopard θα προκαλούν τρόμο – Όλα θα γίνουν επίπεδο Α7
Επόμενο άρθροΠροκηρύχθηκαν 31 μόνιμες θέσεις για το ΚΥΤ Φυλακίου μέσω ΑΣΕΠ με κριτήριο εντοπιότητας