Εντονες αντιδράσεις και σχόλια έχει προκαλέσει η παρουσία του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Μπουρχάν Μπαράν σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, η οποία αναρτήθηκε προκλητικά στο χώρο της εκδήλωσης.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, διακρίνεται στη σχετική φωτογραφία να κάθεται κάτω από την τουρκική σημαία. Κάτι που στηλίτευσε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου:

«Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση» σχολίασε ο κ. Χατζηβασιλείου,σε ανάρτησή του στο twitter.

Την εκδήλωση – ιφτάρ στο πλαίσιο του ραμαζανιού – διοργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ενώ εκτός του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος του Γιλντιρίμ Προύσας, Οκτάι Γιλμάζ και ο βουλευτής Προύσας Οσμάν Μεστέν.

ΠΗΓΗ www.in.gr

Προηγούμενο άρθροΠρωθυπουργός Βουλγαρίας: Φθηνή ενέργεια από πυρηνικά της Βουλγαρίας στην Ελλάδα – Οδική διασύνδεση Αλεξανδρούπολη-Κωνστάντζα
Επόμενο άρθροBayraktar: Τουρκικά drone εμπλέκονται στην βύθιση της ρωσικής ναυαρχίδας στη Μαύρη Θάλασσα