Ξεκινάει η Β’ Εθνική του Χάντμπολ, σε όμιλο των 9 ομάδων οι Κύκλωπες!

Δημοσιεύτηκε στις: at 29 Οκτωβρίου 2015
641 0

Τα σενάρια που ήθελαν την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης να δημιουργεί έναν όμιλο μόνο με τους Πανσερραϊκό, Δράμα και Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (μετά την άνοδο της Ασπίδας Ξάνθης στην Α2), ευτυχώς δεν έγιναν πραγματικότητα.

Και γράφουμε ευτυχώς γιατί με μόνο τρεις ομάδες και με τη Δράμα να ήταν άγνωστο το αν θα κατεβαίνει στους αγώνες (το είδαμε και πέρυσι), το πρωτάθλημα δεν θα είχε νόημα. Η ΟΧΕ λοιπόν, αποφάσισε λαμβάνοντας υπ’ όψην της και τον σχετικό νόμο να προκηρύξει το νέο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί σε 5 ομίλους.

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα βρίσκονται στον 5ο όμιλο μαζί με άλλες 8 ομάδες. Αυτές είναι η Δράμα και ο Πανσερραϊκός από την ΕΣΧ Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης και ο Θερμαϊκός, οι Πόντιοι Κιλκίς, ο Απόλλων Σταυρούπολης, ο Αλέξανδρος, ο Μακεδών και η Νέα Ελβετία από την ΕΣΧ Θεσσαλονίκης.

Βάσει του Κεφαλαίου Γ’ της Γενικής Ποκήρυξης Πρωταθλημάτων περιόδου 2014-15 με την έναρξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν οι Κύκλωπες θα έχουν -2 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως αν μία ομάδα απουσιάσει από δύο αγώνες πρωταθλήματος μηδενίζεται, ενώ για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν (2016-17) θα πρέπει να καταβάλλει το χρηματικό παράβολο των 300 ευρώ.

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 12:00 στα γραφεία της Ο.Χ.Ε. και σε αυτήν όλα τα σωματεία θα μπορούν να μετέχουν με έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σίγουρα μετά τις 14 Νοεμβρίου και σύμφωνα με την Ομοσπονδία θα πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι και τις 31 Μαΐου του ’16.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ: 3η θεση για το σκάφος ΑNDROMEDA -VARTAN στην παρθενική εμφάνιση του σκαφους του Ν.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2018 0
Τρίτη θεση για το σκάφος ΑNDROMEDA -VARTAN στην παρθενική εμφάνιση του σκαφους του Ν.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Ο αγώνας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ που…

Οδηγός «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Αυγούστου 2021 0
Γράφει ο Νικήτας Παπαπαντελής  Η Φυσική Αγωγή ως αναπόσπαστο μέρος του εκπαιδευτικού μας συστήματος καλείται να παίξει προεξέχοντα ρόλο στη…