Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του ΑΓΡΟΤΗ σε συνεργασία με το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) θα κινηθούν νομικά κατά της τερατώδους διανομής δικαιωμάτων της νέας ΚΑΠ 2015-2020. Ανισότητες, αδικίες, παράνομες περιφερειοποιήσεις, παραλογισμοί ,λάθη και ευτράπελα χαρακτηρίζουν την νέα διανομή των δικαιωμάτων. Άλλωστε η ίδια η κυβέρνηση με ανακοίνωση της παραδέχεται ευθαρσώς πως έχουν γίνει σωρεία λαθών και αδικιών που όμως δεν ευθύνονται αυτοί αλλά πο προηγούμενοι.

Ο συνήγορος του αγρότη έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα κατά των παράνομων κατασχέσεων επιδοτήσεων απο τράπεζες και οφειλές προς το δημόσιο, Κατέθεσε 3 αναφορές στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τις παράνομες κατασχέσεις επιδοτήσεων, για την προσπάθεια φορολόγησης των επιδοτήσεων καθώς και την μη καταβολή των χρημάτων βιολογικής κτηνοτροφίας και βιολογικής γεωργίας.

Δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τον αγροτικό κόσμο απο τις αδικίες και τις παραβιάσεις συντάγματος και ευρωπαϊκής-εθνικής νομοθεσίας απο τις κυβερνήσεις στα πλαίσια εισπρακτικής-φοροληστρικής πολιτικής.

Όποιος έχει προβλήματα με την νέα κατανομή δικαιωμάτων, μη καταβολή επιδοτήσεων, μη έκδοση προσωρινών δικαιωμάτων, λιγότερα δικαιώματα απο αυτά που έπρεπε να έχει πάρει επικοινωνεί με τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΑΓΡΟΤΗ στα τηλέφωνα

2310550065

2421025076

fax 2310551781

6941540560

6943077470 πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

e-mail gialidi@gmail.com 

http://kthnotrofia.pblogs.gr

Προηγούμενο άρθροΖαντανίδης Στέλιος: Αν είχαμε σταθερά μεγαλύτερη κίνηση θα είχαμε χαμηλότερο κόστος στα εισιτήρια και συμμετοχή κι άλλης εταιρείας
Επόμενο άρθροΜε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ξεκινάει την Παρασκευή το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών