Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεωςο το ΦΕΚ για την επίταξη υπηρεσιών ιατρών που είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ δίδεται εξουσιοδότηση στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, για την επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών παθολόγων, πνευμονολόγων και γενικών ιατρών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19. Το μέτρο θα ισχύει για ένα μήνα.

Αναλυτικά το ΦΕΚ αναφέρε:

«Εξουσιοδοτούμε τον Υπουργό Υγείας και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, όπως προβούν σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, με έδρα εντός των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας, ειδικοτήτων Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής, σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 4325/2015 (Α’  47), στο αναγκαίο μέτρο και για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός».

Πηγή: skai.gr

Προηγούμενο άρθροΙωάννης Ζάχος: “Έτοιμη η ομάδα του Apollon Fight Club Zachos Team Alexandroupolis για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing WAKO”
Επόμενο άρθροΤην Παρασκευή η πανσέληνος του Κάστορα… Η μεγαλύτερη διάρκεια μερικής έκλειψης Σελήνης του αιώνα!