Οι αγρότες του Έβρου με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούν τον Βαγγέλη Μπούτα, τον μπροστάρη της αγωνιζόμενης αγροτιάς

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:06
71 0

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Δελτίο τύπου
Για τον θάνατο του συναγωνιστή μας Βαγγέλη Μπούτα

Οι αγρότες του Έβρου με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούν τον Βαγγέλη Μπούτα, τον μπροστάρη της αγωνιζόμενης αγροτιάς

Ο θάνατος του αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα που για πολλά χρόνια ήταν από τους πρωτοπόρους στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς, μας γέμισε όλους, αγρότες και κτηνοτρόφους, με βαθιά λύπη.

Ακούραστος, αλύγιστος στις δυσκολίες, γνήσιος λαϊκός άνθρωπος, με απλότητα και σεμνότητα πάλεψε σε όλη του τη ζωή για τα δίκαια των βιοπαλαιστών αγροτών. Για να γίνουν παντού σε κάθε χωριό Αγροτικοί Σύλλογοι, σε κάθε νομό Ομοσπονδίες. Περπάτησε όλη την Ελλάδα για να βοηθήσει την οργάνωση και τον πανελλαδικό συντονισμό των αγώνων.

Για τη δράση του αυτή έκατσε δεκάδες φορές στο εδώλιο των αγροτοδικείων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και δίνουμε την υπόσχεση στον συναγωνιστή Βαγγέλη ότι θα συνεχίσουμε πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά, πιο συντονισμένα τον αγώνα για να λειτουργήσουν παντού Αγροτικοί Σύλλογοι , για να δυναμώσουν οι αγώνες μέχρι που θα κάνουμε εμείς κουμάντο σ’ αυτό που παράγουμε.

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης με τον Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2018 0
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την έκτακτη επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας…