Οι Εύζωνες στον Δήμαρχο Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:08
215 0

Οι Εύζωνες , προσκεκλημένοι του Δήμου Ξάνθης, που συνδιοργανώνει μαζί με το Στρατιωτικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας και το Δ΄ Σώμα Στρατού έκθεση 40 Πινάκων του ζωγράφου Γιάννη Μυλωνά με θέμα:

«Η Ευζωνική Στολή – Η Ιστορική Διαδρομή της», επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης συνομίλησε με τον Λοχαγό Κωνσταντίνο Κουτσουπίδη, τόσο για την έκθεση που λειτουργεί με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και εγκαινιάζεται σήμερα στις 18:00, όσο και για τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και τους συμβολισμούς της Προεδρικής Φρουράς.

 

Σχετικά άρθρα

Στεφανής: «Αν οι Τούρκοι προκαλέσουν “θερμό” επεισόδιο στον Έβρο θα απαντήσουμε – Είμαστε έτοιμοι»

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαρτίου 2020 0
Για το ενδεχόμενο να υπάρξει θερμό επεισόδιο στα σύνορα μίλησε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος ανέφερε: «Δε μας ανησυχεί…

«Πάντα η ίδια αστεία και προκλητική απάντηση: Α, αυτό; Εμείς το είχαμε λύσει…» (γράφει ο Δημήτρης Ρίζος, Βουλευτής Έβρου)

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2018 0
«Πάντα η ίδια αστεία και προκλητική απάντηση: Α, αυτό; Εμείς το είχαμε λύσει…» *Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος, Βουλευτής Έβρου Ανακοινώνει…