Οι νέοι Ταξίαρχοι του Έβρου – Όλα τα ονόματα

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:56
200 0

Οι αποφάσεις για τις τοποθετήσεις των Ταξιάρχων σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες του Έβρου και οι νέοι Διοικητές τους, ολοκληρώθηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι νέοι Ταξίαρχοι που αναλαμβάνουν είναι

  • Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Μπογδάνος αναλαμβάνει Υποδιοικητής της 16ης Μεραρχίας Διδυμοτείχου προερχόμενος από το ΓΕΣ
  • Ο Ταξίαρχος Χριστοδούλου Π. αναλαμβάνει Υποδιοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης προερχόμενος από την 23η ΤΘΤ.
  • Ο Εβρίτης Ταξίαρχος Δημήτριος Αραμπατζής, αναλαμβάνει Διοικητής της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που βρίσκεται στο Σουφλί, στη θέση του μέχρι πρότινος Ταξιάρχου Χρήστου Μπακιρτζή που αναλαμβάνει Επιτελάρχης στο Δ’ Σώμα Στρατού.
  •  Ο Ταξίαρχος Παντζιώκας Δημήτριος αναλαμβάνει Διοικητής της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που βρίσκεται στην Καβησσό Φερών, στη θέση του Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Δαλάκη που πηγαίνει Διοικητής στην ΣΜΥ (Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών” στα Τρίκακα.
  • Ο Ταξίαρχος Βασιλόπουλος Βασίλειος αναλαμβάνει Διοικητής στην 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του Προβατώνα Σουφλίου, προερχόμενος από το ΓΕΣ.
  • Ο Ταξίαρχος Βαλσαμίδης Δημήτριος, αναλαμβάνει Διοικητής στην 3ο Μηχανοκίνηση Ταξιαρχία του Λαγού Διδυμοτείχου προερχόμενος από το ΓΕΣ.
  • Ο Ταξίαρχος Κολέζας Αναστάσιος αναλαμβάνει Διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας “ΡΙΜΙΝΙ” στην περιοχή της Ορεστιάδας προερχόμενος από το ΓΕΣ, στη θέση του Χατζηγεωργίου Θ.
  • Ο Ταξίαρχος Κωστούλας Ιωάννης αναλαμβάνει Διοικητής στην 23 ΤΘΤ της Αλεξανδρούπολης, προερχόμενος από το ΓΕΕΘΑ.

Σχετικά άρθρα

Μαρία Γκουγκουσκίδου: “Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 22 Ιανουαρίου ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μαυρίδης, ευρισκόμενος προφανώς σε δύσκολη θέση, παραποίησε τις θέσεις μας”

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιανουαρίου 2019 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ» ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ   Στο Δημοτικό…

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΣ στην ΤΑΜΣ «ΤΧΗΣ (ΠΒ) ΜΙΝΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ» στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Οκτωβρίου 2018 0
Την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων…

Λιμάνι – Οδικά – Σιδηροδρομικά έργα κάνουν κόμβο την Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Μαρτίου 2020 0
γράφει ο Νίκος Καραγιάννης – ypodomes.com Λιμάνι-δρόμος-σιδηρόδρομος είναι το τρίπτυχο για το υπουργείο Υποδομών για την ανάπτυξη της περιοχής της Αλεξανδρούπολης και…