Οι παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται: Αποχωρούν απο τον ΣΥΡΙΖΑ Κ.Πανταζίδης, Λ.Χέλης, Φ.Τζώρτζης

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:03
372 0
Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό υποβάλλοντας τις παραιτήσεις μας από μέλη της Ν.Ε. ΄Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κόμματος, έχουμε δώσει μάχες μέσα από τις γραμμές του ενάντια των πολιτικών του Μνημονίου. Για τον λόγο αυτό δεν δεχόμαστε να υπηρετήσουμε μια νέα μνημονιακή πολιτική που δεν επιλέχθηκε από τα μέλη και τα όργανα του κόμματος και είναι έξω από τις δεσμεύσεις, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς.
Μια πολιτική με την οποία είμαστε απόλυτα αντίθετοι, γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας, ξεπουλάει την χώρα και την εθνική της ανεξαρτησία.
Δεν δεχόμαστε να διαχειριστούμε ότι μας επέβαλλαν οι δανειστές για να παραμείνουμε σε μια Ευρώπη που εκβιάζει και ταπεινώνει τον λαό μας  και που δεν έχει καμιά σχέση με τα δικά μας οράματα.
Δεν δεχόμαστε να εφαρμόσουμε ένα νέο μνημόνιο που φτωχοποιεί και εξουθενώνει ακόμα περισσότερο τον Έλληνα εργαζόμενο και φέρνει τη σφραγίδα της Αριστεράς.
Σήμερα καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, όσους πιστεύουν στα οράματα της Αριστεράς, να ενταχθούν στο μέτωπο που θα αναστηλώσει τις προδομένες ελπίδες και θα δώσει προοπτική νίκης στο μεγάλο λαϊκό και νεανικό ρεύμα της 5ης Ιουλίου.
                                  Πανταζιδης Κώστας Μέλος Ν.Ε. ΄Εβρου
Τζώρτζης Φώτης Μέλος Ν.Ε Έβρου
Χέλης Λεωνίδας Μέλος Γραμ. Ν.Ε Έβρου

Σχετικά άρθρα

Ηγουμενίδης σε Κουμουτσάκο: Στον Έβρο δεν αντιμετωπίσαμε προσφυγικό αλλά τουρκική επιθετικότητα

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιουνίου 2020 0
Σε παρέμβαση στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής προχώρησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης σχετικά με…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Η Κυβέρνηση οφείλει να εντάξει την «πληγωμένη» και ξεχασμένη από τις περυσινές καταστροφές Σαμοθράκη στην ευνοϊκή ρύθμιση για την εισαγωγή μαθητών πληγέντων περιοχών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Αυγούστου 2018 0
Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε σήμερα (21/08) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, σχετικά…

Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν επικαιροποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. κατά της εξόρυξης χρυσού στο Πέραμα

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Σεπτεμβρίου 2019 0
Κατατέθηκε σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2019 προς το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης αίτημα με αριθμό πρωτοκόλλου 28663/18-9-2019…