Οι πολίτες εμπιστεύτηκαν τα ΤΑΞΙ Αλεξανδρούπολης για την μεταφορά τους , στην περίοδο κακοκαιρίας

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Ιανουαρίου 2017
406 0

Περιζήτητα ήταν τα ταξί τις μέρες όπου είχε κακοκαιρία στην Αλεξανδρούπολη

Η εικόνα που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με τις ατέλειωτες ώρες αναμονής στις πιάτσες… δεν την βλέπαμε πλέον καθώς αρκετοί συμπολίτες, αδυνατώντας να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους ΙΧ για λόγους ασφαλείας, προτίμησαν τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστο Παπαδάκη “οι συνθήκες οδήγησης ήταν αρκετά δύσκολες αλλά οι έμπειροι οδηγοί ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι χρησιμοποιώντας χειμερινά ελαστικά ή αλυσίδες στα οχήματα τους” παράλληλα τόνισε πως ήταν “πλήρως ικανοποιημένος από τους συναδέλφους που εξυπηρέτησαν το κοινό της πόλης. Οι μικρές καθυστέρηση σε ορισμένες διαδρομές οφειλόταν στην πυκνή χιονόπτωση και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή”

Τα περισσότερα δρομολόγια έγιναν προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τις Τράπεζες

Στις πιάτσες των ΤΑΞΙ δεν υπήρχε αυτοκίνητο, και οι κλήσεις προς το κέντρο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ήταν κατακόρυφες

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 20 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Νοεμβρίου 2016 0
Συνελήφθη σήμερα (26-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης…

Κώστας Κατσιμίγας: “Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την αντίθεσή μας στην ιδέα της ίδρυσης τέταρτης Νομικής Σχολής στη χώρα”

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Απριλίου 2019 0
Συνάντηση του Κώστα Κατσιμίγα με τον Πρύτανη και Αντιπρυτάνεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης Μια πολύπλευρη και ουσιαστική συζήτηση με την…