Οι Σεβ. Μητροπολιτες Σουηδίας και Ελβετίας καλεσμένοι της Πανηγύρεως του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:23
699 0

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Νικολάου, αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, του πολιούχου της Αλεξανδρουπόλεως και πανηγυρίζει ο Ιερός Μητροπολιτικός και Καθεδρικός Ναός της πόλεώς μας.

Θα εκτεθεί σε παλλαϊκό προσκύνημα η εφέστιος εικόνα του Πολιούχου μας και το τεθησαυρισμένο ιερό λείψανο του Αγίου.
Για την εορτή του Πολιούχου μας ο Μητροπολίτης μας προσεκάλεσε και θα συμμετάσχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σουηδίας κ. Κλεόπας και Ελβετίας κ. Μάξιμος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
7.00΄ μ.μ.:  Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου.
 
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
7.00΄- 10.30΄ π.μ.:  Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας κ. Κλεόπα και συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου και του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου.
10.30΄ π.μ.:  Λιτάνευση της Ιερᾶς Εικόνος του Αγίου Νικολάου.
Προσκαλείσθε όλοι να συνεορτάσουμε στην Εκκλησιαστική Πανήγυρη, στις ακολουθίες της Εορτής του προστάτου και Πολιούχου της πόλεώς μας Αγίου Νικολάου.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος νικολαος αλεξανδρουπολη

Σχετικά άρθρα

Εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων και 3 απόπειρες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Απριλίου 2017 0
Εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων και 3 απόπειρες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις…