Οι «Τρίτεκνες οικογένειες» ευχαριστούν Ζαμπούκη-Μαυρίδη-Γαλατούμο

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:49
115 0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, κατόπιν επαφών που ανέπτυξε με τους Δήμους του Ν. Έβρου ευχαριστεί τους Δήμους και τους Δημάρχους για τις αποφάσεις που έλαβαν αναγνωρίζοντας της «Τρίτεκνες οικογένειες»
Προαγωγός προάσπισης του Έθνους, και μέρος επίλυσης του Δημογραφικού.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
Δήμαρχος Ιωάννης ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ

  • Αποφασίστηκε η παραχώρηση χώρου στέγασης για την λειτουργία του Συλλόγου μας (από το 2007 που ιδρύθηκε και μέχρι και σήμερα φιλοξενούνταν από άλλους Συλλόγους).
  • Αποφασίστηκε μείωση 50 % στις οικογένειες με τρία παιδιά στην ΠΛΑΖ Ε.Ο.Τ. και στις εκδηλώσεις «Γιορτής κρασιού» (όποτε πραγματοποιηθούν ) με πρόσφατη απόφαση του προέδρου της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. κ. ΔΕΛΚΟΥ Βασίλειου, με εισήγηση στο Δ.Σ.
  • Αποφασίστηκε μείωση στα τέλη του κολυμβητηρίου για τα παιδιά των τριτέκνων οικογενειών 50% για το πρώτο παιδί 75% για κάθε επόμενο παιδί με εισήγηση στο Δ.Σ. του αντιδημάρχου κ. ΒΟΥΡΔΟΛΗ Θεόδωρου .

ΔΗΜΟΣ Σ Α Μ Ο Θ Ρ Α Κ Η Σ .
Δήμαρχος Νικόλαος ΓΑΛΑΝΤΟΥΜΟΣ

  • Αποφασίστηκε η ένταξη των οικογενειών με τρία παιδιά της Σαμοθράκης στο κοινωνικό τιμολόγιο του Δήμου με μείωση 50% στα τέλη Ύδρευσης.

ΔΗΜΟΣ Ο Ρ Ε Σ Τ Ι Α Δ Ο Σ
Δήμαρχος Βασίλειος ΜΑΥΡΙΔΗΣ

  • Αποφασίστηκε η παραχώρηση γραφείου για την λειτουργία του Συλλόγου και για την εξυπηρέτηση των μελών μας, ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ και ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, με εισήγηση του Προέδρου Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ιωάννη στο Δ.Σ.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ Κωνσταντίνος      ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΑ Ζωή

Σχετικά άρθρα

ΠΟΤΑΜΙ: «Να δοθεί λύση στη συνεχή υποβάθμιση του Νοσοκομείου Διδυμότειχου»

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Ιουλίου 2017 0
Την προβληματική λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμότειχου, λόγω των συνεχιζόμενων ελλείψεων σε υγειονομικό προσωπικό αλλά και λόγω της κατάργησης της…