Οκτώ χρόνια αδιαφορίας για τον οικισμό της Νίψας, από την δημοτική αρχή.

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:04
795 0

Επίσκεψη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α” στον οικισμό της Νίψας στην δημοτική ενότητα Τραϊανούπολης, έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής των κατοίκων του δήμου της Αλεξανδρούπολης.
Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης με τοπικούς παράγοντες, κατοίκους και επαγγελματίες του οικισμού, αποτέλεσαν τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σε ζητήματα συντήρησης των υπάρχουσων υποδομών, αλλά και η παντελής απουσία νέων έργων.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής για την επίλυση των ζωτικών αυτών θεμάτων, η οποία ενώ τα γνωρίζει συνεχίζει την τακτική των υποσχέσεων αν και διανύει τον όγδοο χρόνο της θητείας της.
Ενδεικτική και η έλλειψη φυσικής παρουσίας του αντιδημάρχου της Τραϊανούπολης στην περιοχή, κάτι που έχει επισημανθεί πολύ πρόσφατα και από τον Πρόεδρο της γειτονικής κοινότητας του Λουτρού.
Συγκεκριμένα απαιτούνται άμεσα έργα συντήρησης στο ιστορικό κτίριο του Πολιτιστικού συλλόγου, καθώς και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο όπου η εικόνα εγκατάλειψής του είναι ιδιαίτερα εμφανής.
Η επαρχιακή οδός που συνδέει τον οικισμό με την Εγνατία οδό, παρουσιάζει σημαντικά σημάδια φθορών, έλλειψη διαγραμμίσεων και ένα σημείο υψηλής επικινδυνότητας με πλευρική καθίζηση του οδοστρώματος.
Επίσης κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, η παρουσία λημμάτων σε δρόμους του οικισμού, με κίνδυνο την δημόσια υγεία των κατοίκων.
Τέλος στα έργα άμεσης προτεραιότητας είναι και η ανάγκη ανάπλασης της κεντρικής πλατείας του οικισμού, πέριξ της οποίας βρίσκονται επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής, πόλος έλξης των κατοίκων από όλο τον νομό και πολλών ξένων επισκεπτών.
Η επίσκεψή μας αυτή θα επαναληφθεί πολύ σύντομα και εντάσσεται στο πρόγραμμα περιοδειών της Δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.” αλλά και στην ανάγκη συνεχούς επαφής και ενημέρωσης από τους κατοίκους όλων των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Σχετικά άρθρα

Με φωτισμό LED το τελωνείο των Κήπων

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Δεκεμβρίου 2016 0
Στα Ελληνοτουρκικά σύνορά, το Τελωνείο και το Ελληνικό τμήμα της γέφυρας διαθέτει ποιοτικό φωτισμό & εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης…

Φαλέκας Ιωάννης: Απάντηση για την τηλεθέρμανση Φερών, σ’ αυτούς που ούτε κατάλαβαν, ούτε πίστεψαν στο έργο αυτό δηλαδη την κ. Ιντζεπελιδου και τον κ. Ζαμπούκη

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2020 0
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΕΡΩΝ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ κα ΙΝΤΖΕΠΕΛΙΔΟΥ ΚΑΙ…

Συντονισμένες παρεμβάσεις εκτενούς καθαρισμού σε διάφορα σημεία της Κοινότητας Μάκρης

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Ιουνίου 2020 0
🌿 Συντονισμένες παρεμβάσεις εκτενούς καθαρισμού σε διάφορα σημεία της Κοινότητας Μάκρης, απο τις 27/05/20 εως 31/05/20, απο την Υπηρεσία Καθαριότητας και…

Συγχαρητήρια στον Αρχιφύλακα Σίσκο Γεώργιο!

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιουλίου 2021 0
Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης αισθανόμαστε την ανάγκη να επαινέσουμε και να συγχαρούμε Δημόσια τον άξιο…