Ολοκληρώθηκε η δράση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:41
390 0

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας που φέτος συνέπεσε με τις σχολικές διακοπές του Πάσχα τα μέλη της Δ.ΕΠ.Ι.Σ. παρέδωσαν στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και στις Παιδαγωγούς των Νηπιαγωγείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης σελιδοδείκτες διπλής όψης που αναγράφουν από τη μια όψη Μητέρα να προσέχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου γιατί σ’ αγαπώ και σε χρειάζομαι και αντίστοιχο μήνυμα για τον πατέρα στην άλλη όψη του σελιδοδείκτη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με στόχο να αναδειχθεί η ανάγκη των παιδιών να βλέπουν τους γονείς τους χαρούμενους , γερούς και ευτυχισμένους , γεγονός το οποίο προϋποθέτει οι γονείς να φροντίζουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Επίσης, στόχος ήταν να υπογραμμιστεί η πολύτιμη συμβολή του σύγχρονου πατέρα στη φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και ανατροφή του παιδιού.

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση Γεωργιάδη-Καλακίκου

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2019 0
Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη ειχε ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν…

Στην Περιφέρεια παραχωρείται το πρώην Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Πέτροβιτς: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να αξιοποιηθεί προς όφελος των υπηρεσιών και του κοινωνικού συνόλου”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Δεκεμβρίου 2018 0
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παραχωρείται το πρώην Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με…