Ολοκληρώθηκε η δράση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:41
432 0

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας που φέτος συνέπεσε με τις σχολικές διακοπές του Πάσχα τα μέλη της Δ.ΕΠ.Ι.Σ. παρέδωσαν στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και στις Παιδαγωγούς των Νηπιαγωγείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης σελιδοδείκτες διπλής όψης που αναγράφουν από τη μια όψη Μητέρα να προσέχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου γιατί σ’ αγαπώ και σε χρειάζομαι και αντίστοιχο μήνυμα για τον πατέρα στην άλλη όψη του σελιδοδείκτη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με στόχο να αναδειχθεί η ανάγκη των παιδιών να βλέπουν τους γονείς τους χαρούμενους , γερούς και ευτυχισμένους , γεγονός το οποίο προϋποθέτει οι γονείς να φροντίζουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Επίσης, στόχος ήταν να υπογραμμιστεί η πολύτιμη συμβολή του σύγχρονου πατέρα στη φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και ανατροφή του παιδιού.

Σχετικά άρθρα

Έρχεται τετραπλό χαράτσι! Διόδια, ΚΤΕΟ, τσιγάρα και ποτά στο στόχαστρο της κυβέρνησης για να βρει… ισοδύναμα

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Οκτωβρίου 2015 0
– Ούτε από τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ούτε από τα τέλη κυκλοφορίας “βγαίνουν” τα 400 εκατομμύρια – Καθημερινά αλλάζουν σενάριο…

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: “Υπό διάλυση το τμήμα καθαριότητας με ευθύνη της δημοτικής αρχής”

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιουνίου 2018 0
Η δημοτική παράταξη της «ΑΝΑ.Σ.Α.» σε συνέχεια των παρεμβάσεών της για τα μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζονται στον τομέα της καθαριότητας…