Ομιλία Αναπλ. Καθηγητού Δ.Π.Θ. κ. Ηλία Πετρόπουλου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 02:02
496 0

Την προσεχή Κυριακή 27 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 6.30’ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, δίπλα στον άγιο Νικόλαο, θα ομιλήσει o κ. Ηλίας Πετρόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα:

«Η διαχρονία του ανθρώπινου πόνου στον Όμηρο και την σύγχρονη εποχή: Σκέψεις και προβληματισμοί»

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην ομιλία του καθηγητού κ. Πετρόπουλου, την Κυριακή το απόγευμα στις 6.30’. Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως αντιμετωπίζεται ο ανθρώπινος πόνος μέσα στα ομηρικά έπη, αλλά και ποιά θεωρεί η ορθόδοξη Θεολογία μας ότι είναι η αληθινή σχέση του πόνου με το Θεό.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στην ομιλία του καθηγητού του Πανεπιστημίου μας κ. Ηλία Πετρόπουλου στις 6.30’.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

ΣΤΙΛΠΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (1887-1964) – Ο ΑΚΑΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2019 0
CAUSA HONORIS ΑΝΤΙΠΕΛΑΡΓΗΣΗ ΣΤΙΛΠΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (1887-1964) Ο ΑΚΑΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Ο φιλόμουσος και μεγάτιμος γόνος της Κομοτηνής…

Τελετή ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Σεπτεμβρίου 2018 0
Από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους αθλητές συλλόγων,…