Ομιλία του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:04
537 0
Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει ομιλία στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητού της Σχολής Ταξιάρχου Αντωνίου Χατζηγεωργίου.
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του “Πίστευε και μη ερεύνα ή ερευνάτε τας Γραφάς” ενώπιον του ακροατηρίου 160 και πλέον μαθητών της Στρατιωτικής Σχολής, ένα θέμα για τη χρησιμότητα της έρευνας για την ανάπτυξη των επιστημών.
Στο τέλος της ομιλίας ο Διοικητής της Σχολής κ. Χατζηγεωργίου, ο οποίος προς οκταμήνου διηύθυνε την 23η Τ/Θ Ταξιαρχία στην πόλη μας, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως για την ομιλία προς τους μαθητές της Σχολής και τους εκπαιδευτές τους, καθώς αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση της έρευνας από τη σκοπιά της Θεολογίας, ενώ του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της Σχολής.

Σχετικά άρθρα

Δείτε τους φετινούς Επιτάφιους μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Ναλμπάντη

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Απριλίου 2019 0
Ιερός Μητροπολιτικός & Καθεδρικός Ναός Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός…