Ομιλία του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:04
469 0
Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει ομιλία στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητού της Σχολής Ταξιάρχου Αντωνίου Χατζηγεωργίου.
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του “Πίστευε και μη ερεύνα ή ερευνάτε τας Γραφάς” ενώπιον του ακροατηρίου 160 και πλέον μαθητών της Στρατιωτικής Σχολής, ένα θέμα για τη χρησιμότητα της έρευνας για την ανάπτυξη των επιστημών.
Στο τέλος της ομιλίας ο Διοικητής της Σχολής κ. Χατζηγεωργίου, ο οποίος προς οκταμήνου διηύθυνε την 23η Τ/Θ Ταξιαρχία στην πόλη μας, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως για την ομιλία προς τους μαθητές της Σχολής και τους εκπαιδευτές τους, καθώς αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση της έρευνας από τη σκοπιά της Θεολογίας, ενώ του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της Σχολής.

Σχετικά άρθρα

O Παναγιώτης Αγγελίδης στην παράταξη “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιανουαρίου 2019 0
Αγγελίδης Παναγιώτης Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής της Παβίας Ιταλίας. Εργάστηκε ως ειδικευόμενος Ιατρός στο τμήμα της Πυρηνικής…

Δημήτρης Ρίζος: “Εργασιακή επισφάλεια  και διακρίσεις σε βάρος των συμβασιούχων σχολικών καθαριστριών”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαρτίου 2019 0
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ τον κ. Υπουργό Εσωτερικών ΘΕΜΑ: Εργασιακή επισφάλεια  και διακρίσεις σε βάρος των συμβασιούχων σχολικών καθαριστριών Σε ένα ιδιότυπο…