Ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στο Ινστιτούτο Θρακικών Μελετών, με θέμα: «Πως οικοδομούμε ένα τοπικό ποιοτικό, τουριστικό σύστημα»

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:47
386 0

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου, συμπολιτών μας και όχι μόνον, έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Ινστιτούτου Θρακικών Μελετών, ομιλία του Κοινωνιολόγου, συγγραφέα και πολιτικού, κ. Μιχάλη Χαραλαμπίδη με θέμα: «Πως οικοδομούμε ένα ποιοτικό, τοπικό, τουριστικό σύστημα».

Ο κ. Χαραλαμπίδης ανέλυσε τις μορφές τουρισμού δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο νέο μοντέλου ποιοτικού τουρισμού και επεσήμανε την ανάγκη πολιτιστικοποίησης και αισθητικοποίησης των αγορών, των τόπων και της οικονομίας. Παράλληλα ανέλυσε την αμφίδρομη σχέση μεταξύ προϊόντος και συμβόλου και υπογράμμισε τη σημασία της παραγωγής και της δημιουργίας ενώ υπέβαλλε και μια σειρά προτάσεων που ενδεχομένως να συμβάλλουν στην ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Αμέσως μετά την ομιλία ακολούθησε διαλογική συζήτηση με την ενεργό συμμετοχή πολλών πολιτών

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως στα σχολεία της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Απριλίου 2017 0
Την Τρίτη 25 Απριλίου ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ευρισκόμενος στη Σαμοθράκη, επισκέφθηκε μερικά από τα σχολεία του νησιού. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε…

Μητροπολίτης και Δήμαρχος στο Πάρκο των Χριστουγέννων

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Δεκεμβρίου 2019 0
Το Πάρκο των Χριστουγέννων επισκέφτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος συνοδευόμενος από τον δήμαρχό Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη. Ο Σεβασμιότατος με…