Ομιλία του Σταύρου Κελέτση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβερνήσεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:36
340 0

«Η κοινωνία είναι σύμμαχός μας, είναι μαζί μας!»

 

Στις εξαιρετικά θετικές και ελπιδοφόρες αντιδράσεις της Κοινωνίας και των αγορών, σε εσωτερικό και εξωτερικό, ακόμη και πριν την Κυβερνητική αλλαγή, στάθηκε από το Βήμα της Βουλής, ο Σταύρος Κελέτσης.

 

Ο βουλευτής Έβρου, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης, υπογράμμισε την άνοδο του Χρηματιστηρίου και την κατακόρυφη πτώση στα επιτόκια δανεισμού της χώρας, ως χαρακτηριστικά δείγματα του εξαιρετικά θετικού οικονομικού μομέντουμ, που διέπει την κυβερνητική προσπάθεια.

«Δε θα πρέπει να εξανεμίσουμε αυτή την προίκα, του αισιόδοξου κλίματος που παραλάβαμε. Ο μεγάλος κίνδυνος για αυτή την αλλαγή, είναι να επιστρέψουμε στον παλιό κακό μας εαυτό».

Ο βουλευτής τόνισε πως με τόλμη & αποφασιστικότητα, η χώρα μπορεί να προχωρήσει και να αλλάξουμε σελίδα, με όπλα την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την αισιοδοξία της κοινωνικής πλειοψηφίας.

 

«Στόχος μας είναι η επιδίωξη της κανονικότητας».

 

Η ανάγκη για ποιοτικές θέσεις εργασίας, ικανές να αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών, ώστε να μην έχουν την ανάγκη επιδομάτων, επισημάνθηκε ρητά από το βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας.

 

«Οι 158 συνάδελφοι είμαστε εδώ, ενωμένοι, ως μια γροθιά, για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Όπως και η ελληνική Κοινωνία!».

 

 

 

*Ο σύνδεσμος της ομιλίας :
https://www.youtube.com/watch?v=qJoE8QxFGN4

Σχετικά άρθρα

Διαδικασία επιβολής διοικητικών προστίμων για παραβάσεις επί κανονιστικών διατάξεων νομοθεσίας πυροπροστασίας

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιουνίου 2020 0
Στα  πλαίσια  της  διαρκούς  ενημέρωσης  των   πολιτών,  η  Διοίκηση  Πυροσβεστικών       Υπηρεσιών   Νομού  Έβρου,  έχοντας  ως   στόχο  την εξάλειψη   των κινδύνων…

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο – Σκάνδαλο Νovartis. Κάθαρση ή το χρονικό προαναγγελθέντων πολιτικών θανάτων; (Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Φεβρουαρίου 2018 0
Μετά την  καταιγίδα που συντάραξε  το Πανελλήνιο  για το όνομα  που πρέπει να πάρει το κρατίδιο των Σκοπίων  και που…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική συναυλία των Εθελοντών του Πολυκοινωνικού Αλεξανδρούπολης – Χορηγός Επικοινωνίας ο MAXIMUM 93,6

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιουλίου 2017 0
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου 2017 στο γεμάτο από κόσμο κηποθέατρο στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη, η φιλανθρωπική συναυλία που…