Την εμπλοκή τους στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο ομολόγησαν οι δύο άνδρες που κρατούνταν κι ανακρίνονταν από χθες στο Λιμεναρχείο του νησιού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Οι δύο δράστες, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, φαίνεται πως χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο αφότου αυτή αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Δίνοντας ακόμα πιο τραγική διάσταση
 στην δολοφονία, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα, στην περιοχή της Λίνδου, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως νερό είχε εισρεύσει στα πνευμόνια της.

Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος.

Οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονται, καθότι οι Αρχές εξετάζουν εάν οι δύο δράστες έχουν πετάξει πειστήρια στην θαλάσσια περιοχή όπου εγκατέλειψαν το σώμα της φοιτήτριας.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται επίσης ένα λευκό όχημα που εικάζεται πως χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά του σώματος της κοπέλας.

Θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρει δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του θύματος.

Πηγή: www.skai.gr

Προηγούμενο άρθροΠρόταση Μιχαηλίδη εν όψει εορτών, για χορήγηση διατακτικών σε άπορους δημότες
Επόμενο άρθροΚώστας Ευθυμιάδης: “Η προσβασιμότητα στα άτομα με αναπηρία στην Αλεξ/πολη είναι δύσκολη. Πάνω απο 5.000 τα άτομα με αναπηρία στον Έβρο”