Ομολόγησαν οι δύο ύποπτοι για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο , στην Ρόδο

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:33
936 0

Την εμπλοκή τους στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο ομολόγησαν οι δύο άνδρες που κρατούνταν κι ανακρίνονταν από χθες στο Λιμεναρχείο του νησιού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Οι δύο δράστες, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, φαίνεται πως χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο αφότου αυτή αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Δίνοντας ακόμα πιο τραγική διάσταση
 στην δολοφονία, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα, στην περιοχή της Λίνδου, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως νερό είχε εισρεύσει στα πνευμόνια της.

Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος.

Οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονται, καθότι οι Αρχές εξετάζουν εάν οι δύο δράστες έχουν πετάξει πειστήρια στην θαλάσσια περιοχή όπου εγκατέλειψαν το σώμα της φοιτήτριας.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται επίσης ένα λευκό όχημα που εικάζεται πως χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά του σώματος της κοπέλας.

Θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρει δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του θύματος.

Πηγή: www.skai.gr

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή: Μια απέραντη χωματερή το Τυχερό με ευθύνη του Δήμου Σουφλίου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Σεπτεμβρίου 2018 0
Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή Μια απέραντη χωματερή το Τυχερό με ευθύνη του Δήμου Σουφλίου. Πολλά σημεία στο…

Δείτε τον επίσημο εορτασμό του Αγίου Γεωργίου , προστάτη του Στρατού Ξηράς , στο Στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ»

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2016 0
Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός του Αγίου Γεωργίου , προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλήν Πυροβολικού) με Δοξολογία στον…