Οντέρ Μουμίν: “Προσκαλούμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να επισκεφτεί τον Μάιο τον Ιασμο”

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:11
685 0

Με την παρουσία για πρώτη φορά του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμονος η κοπή της Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Ιάσμου.

Ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την  παρουσία του, επεσήμανε ότι οι περίπου 60 εργαζόμενοι του Δήμου είναι συνεργάτες του από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου.

Πρόσκληση να επισκεφτεί το  Δήμο Ιάσμου , απηύθυνε και στον Οικουμενικό Πατριάρχη που τον Μήνα Μάιο θα βρίσκεται στη Ροδόπη στα πλαίσια της άφιξης του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ , με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να προγραμματίσει αυτή τη παρουσία του που αποτελεί μέγιστη τιμή για τον Ιασμο.

ΠΗΓΗ maronnews.gr

Σχετικά άρθρα

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επικεφαλής της Επιτροπής Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουλίου 2019 0
Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση εισηγείται για Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος τον βουλευτή Ροδόπης και…

“Πόσο θάλασσα τα κάνατε με το Καστελόριζο; Ίσαμε την Ανατολική Μεσόγειο” (των Χρήστου Κηπουρού και Πασχάλη Χριστοδούλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Σεπτεμβρίου 2020 0
“Πόσο θάλασσα τα κάνατε με το Καστελόριζο; Ίσαμε την Ανατολική Μεσόγειο”   …..μάνα μου Ελλάς που τα παιδιά σου σκλάβους…