Ορεστιάδα: Απατεώνισσα άρπαξε 2.400 ευρώ από λογαρισμό επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:01
156 0

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας βρίσκονται σε εξέλιξη

Διευρύνεται και με γυναίκες η «κοινότητα» των χάκερ του διαδικτύου που αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών στην βόρεια Ελλάδα! Θύμα μιας άγνωστης που φαίνεται ότι παίζει στα δάχτυλα το διαδίκτυο και τις δυνατότητές του, έπεσε ένας Έλληνας από την Ορεστιάδα.

Η άγνωστη μέχρι στιγμής απατεώνισσα επικοινώνησε την περασμένη Δευτέρα με το θύμα που διατηρεί επιχείρηση και κατάφερε με διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις να τον πείσει να της δώσει τους τραπεζικούς κωδικούς του, δήθεν για να καταβάλει χρήματα στον λογαριασμό του. Αντί να βάλει, όμως, «έβγαλε» από αυτόν το ποσό των 2.400 ευρώ!

Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Ορεστιάδας και οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση της δράστιδας βρίσκονται σε εξέλιξη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον κάτοχο του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα.

ΠΗΓΗ  www.protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Δημάρχου Σαμοθράκης στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού / Α.Μ.Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Φεβρουαρίου 2020 0
Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, συνοδευόμενος από τον κ Γλήνια Ιωάννη, επικεφαλή της παράταξης Σαμοθράκη 2020 και της επιτροπής χωροταξίας του Δήμου,…

H Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή παραβρέθηκε σε εκδήλωση του 1ου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Απριλίου 2021 0
Η Ζέττα Μακρή με το 1ο Πειραματικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή παραβρέθηκε σε εκδήλωση του 1ου…