Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Ορεστιάδας δωρεάν ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη βρέφους και νηπίου».

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρες:

  • Α΄ Ομάδα 16:30 – 17:45
  • B΄ Ομάδα 18:00 – 19:15

Χώρος διεξαγωγής: Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας.

Ποια είναι τα στάδια ανάπτυξης ενός παιδιού; Πώς επιδρά το οικογενειακό περιβάλλον στην ψυχο-συναισθηματική του ανάπτυξη; Οι σχέσεις που βιώνουν τα παιδιά με σημαντικούς ενήλικες αλλά και με συνομήλικους τόσο στο πλαίσιο της οικογένειας όσο και εκτός αυτής, όπως σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, έχουν καθοριστική επίδραση στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και στην κοινωνικο-συναισθηματική τους ανάπτυξη.

Στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα από τη συζήτηση να αναγνωρίσουν και να εστιάσουν οι γονείς στο πως μπορούν να ενισχύσουν τα παιδιά τους μέσα από την αλληλεπίδραση, ώστε να εξασφαλίσουν μια υγιή ψυχο-συναισθηματική ανάπτυξη.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 2552350017, καθημερινά μεταξύ 09:00 – 14:00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η προσέλευση στο χώρο θα πραγματοποιηθεί με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή Rapid τεστ 48 ωρών. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προηγούμενο άρθροΟι συνδικαλιστές αστυνομικοί του Έβρου συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη
Επόμενο άρθροΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΠΥΘΙΟ ΕΒΡΟΥ η τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»!