Η “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ“ ανακοινώνει επίσημα ότι έκανε πράξη, ως όφειλε απέναντι στους συνδημότες και ψηφοφόρους της, την υπόσχεσή της να παραιτηθούν τα τρία εκλεγμένα μέλη της, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας, .

Την ίδια πρακτική θα ακολουθήσουν και οι αναπληρωματικοί σύμβουλοι, καθώς η εν λόγω απόφαση πάρθηκε από το σύνολο των υποψηφίων της, που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Σήμερα (12/04/2022), κατατέθηκαν στο πρωτόκολλο του δήμου οι αιτήσεις παραίτησης, σύμφωνα με τη 2η παράγραφο, του άρθρου 72, του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων.

Οι λόγοι είναι γνωστοί και χιλιοειπωμένοι. Ανακολουθία, εμπαιγμός, αθέτηση αποφάσεων και υποκριτικοί πανηγυρισμοί για «επίτευξη» αυθαίρετων ποσοστών διεκδικήσεων!

Μακάρι και άλλοι να προβούν στην κίνηση αυτή, δυστυχώς τη μόνη που μας απέμεινε στο θέατρο του παραλόγου που συμμετέχουμε και παρακολουθούμε τόσο καιρό.

Οι αγώνες κερδίζονται με συσπείρωση και πανστρατιά!

Αυτό δεν επετεύχθη και δε μπορεί να επιτευχθεί όσο η παράταξη που διοικεί το δήμο αρνείται να ακούσει τη φωνή των πολιτών, να εναντιωθεί και να διεκδικήσει!

Το ότι παραιτούμαστε, όμως, από τις καρέκλες του δημοτικού συμβουλίου – άλλοι είναι ερωτευμένοι μ αυτές – δε σημαίνει και παραίτηση από την τοπική πολιτική σκηνή!

Η “Δημοτική Επαναφορά“ δεν τελειώνει εδώ! Αντίθετα μάλιστα… ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !!!

Για τη “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ“

Καζαλτζής Χρήστος

Επικεφαλής του Συνδυασμου

Προηγούμενο άρθροΗ Στρατιωτική αξία της Αλεξανδρούπολης και η στρατιωτικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου (Γράφει ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κούσαντας)
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Ανακοινώθηκε το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων