Ουζουνίδης Μ: Ένα μεγάλο συγγνώμη απο τους Θρακιώτες και τους Εβρίτες

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:42
410 0
Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τους Θρακιώτες και τους Εβρίτες .
Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ . Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως και Σαμοθράκης Κ.Κ. ΑΝΘΙΜΟ , τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδυμότειχου , Ορεστιάδας και Σουφλίου Κ.Κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ .
Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Κύριο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΑΜΠΑΚΗ.
Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής ενότητας Φερών Κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΚΟΤΣΗ και την Οργανωτική Επιτροπή.
Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κύριο ΙΩΑΝΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ .
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το Άτυχο Συμβάν θα έχει μια καλή κατάληξη . Διευκρινίζω μόνο ότι εγώ καθόμουν τριάντα μέτρα μακριά από τους Υπουργούς. Κάποια στιγμή με πλησίασε ο υπουργός Κύριος Σγουριδης …. Δεν κινήθηκα εγώ προς την πλευρά του κυρίου Σγουριδη .
Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας το Κύριο ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ( Θέλω να πιστεύω ότι θα ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός ) λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων με Προσωπική του παρέμβαση, γνωρίζοντας το πρόβλημα των Εβριτων ( είχε επισκεφθεί τις πλημυρισμένες περιοχές πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ) να αποκατασταθούν Οικονομικά για τις Ζημιές  που έχουν υποστεί . ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΡΑ . ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ !
  
                                                                                                                      ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Δ. ΜΑΡΙΝΟΣ
                                                                                                                   Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
                                                                                                                       Πρώην Βουλευτής Έβρου

Σχετικά άρθρα

Βουλή: Κόντρα για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν υπήρξε σχέδιο εισβολής στον Έβρο, αλλά ελεγχόμενη κρίση»

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Αυγούστου 2020 0
«Αν ήθελε η Τουρκία να σπρώξει προς την χώρα μας μετανάστες δεν θα διάλεγε τον φράχτη» ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη – «Πρόκειται για…

Εργασίες από το συνεργείο πρασίνου σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Αυγούστου 2020 0
Εργασίες από το συνεργείο πρασίνου σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξανδρούπολης Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες κοπής χόρτων, κλαδέματα και καλλωπισμό στους…