«Ουρολογικό Τμήμα ΕΣΥ: σημαντική αύξηση υπηρεσιών και παραγωγικότητας με παράλληλη εξοικονόμηση 800.000 ευρώ.»

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:17
361 0

Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Εβρου συγχαίρει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ουρολογικού τμήματος Ε.Σ.Υ. του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης.

Μέσα σε 1,5 χρόνο αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών που παρακολουθούνται στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία κατά 76%, των χειρουργικών επεμβάσεων κατά 43%, των ενδοσκοπικών επεμβάσεων κατά 91% , των νοσηλευθέντων ασθενών κατά 349% εκ των οποίων το ¼ έρχεται από άλλους νομούς.

Ταυτόχρονα μειώθηκε ο χρόνος νοσηλείας 2,5 φορές και αυξήθηκε η πληρότητα της κλινικής κατά 22%, όλα αυτά οδήγησαν σε μείωση του κόστους/ασθενή στο 30% και εξοικονόμηση 800.000 ευρώ!

Το Ουρολογικό Τμήμα Ε.Σ.Υ. είναι πλέον καταξιωμένο στη συνείδηση των πολιτών και προσφέρει υψηλού επιστημονικού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες, όταν πριν 1,5 χρόνο υπήρχαν φωνές που προσπαθούσαν να το κλείσουν.

Όταν οι εργαζόμενοι αγαπούν τη δουλειά τους με χρηστή διαχείριση κατορθώνουν το αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο και αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και μεγάλη εξοικονόμηση πόρων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην τοπική κοινότητα Φυλακίου επισκέφθηκαν ο επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών για το Δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο Χέρι μας»

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2021 0
Το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην τοπική κοινότητα Φυλακίου επισκέφθηκαν ο επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών για…

Αβαθή Γεωθερμία στον Β’ Παιδικό Σταθμό Φερών

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Φεβρουαρίου 2017 0
Στον Β’ Παιδικό Σταθμό Φερών εκτελούνται έργα εφαρμογής αβαθούς γεωθερμίας με την εγκατάσταση κατακόρυφων γεωτρήσεων γεωεναλλάκτη και συστήματος αντλιών θερμότητας…

Καλογήρου-Τσώνης-Γλήνιας συζήτησαν για την τουριστική αναβάθμιση της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Οκτωβρίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφεριαρχης Τουρισμού ΑΜΘ κ. Αθανάσιος Τσώνης Με τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου…

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Δεκεμβρίου 2019 0
Το Επιμελητήριο Έβρου, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για εκπαίδευση, παρουσιάζει, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), και σε συνεργασία με…