Ο Αλεξανδρουπολίτης φοιτητής Σταύρος Γερασούδης βραβεύτηκε απο την Βουλγαρική Κυβέρνηση

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:00
170 0

Η αναπληρώτρια Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας κ.Ekaterina Zaharieva βράβευσε τους τρεις καλύτερους ξένους φοιτητές στη χώρα. Ανάμεσά τους ο Αλεξανδρουπολίτης Σταύρος Γερασούδης!

Ο Σταύρος σπουδάζει στο “ΘΡΑΚΙΑΝ” Πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγκόρα, στο τμήμα της Ιατρικής και είναι στο 3ο έτος.

Όπως ανέφερε η κ. Zaharieva:

Είχα την τιμή να βραβεύσω στην κατηγορία των αλλοδαπών φοιτητών το ετήσιο Βραβείο Φοιτητή της Χρονιάς.

Ευχαριστούμε την Εθνική Εκπροσώπηση των Φοιτητικών Συμβουλίων για μια λαμπρή οργάνωση.

Αυτή η χρονιά είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Η πανδημία μας έδειξε πόσο συνδεδεμένος είναι όλος ο κόσμος και πώς οι παγκόσμιες προκλήσεις απαιτούν κοινή δράση.

Η εκπαίδευση είναι η βάση για την οικοδόμηση ανθρώπινων σχέσεων που διαρκούν. Κάθε ξένος φοιτητής που κατάφερε να συγκινήσει τη Βουλγαρία συνεχίζει να την κουβαλάει στην καρδιά του για μια ολόκληρη ζωή. Σε πολλά μέρη του κόσμου, συναντώ πτυχιούχους στη Βουλγαρία, και είναι ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές μας.

Γι ‘ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να ξαναχτίσουμε υποτροφίες ξένων φοιτητών, γιατί έτσι η Μητέρα Πατρίδα μας κερδίζει πολλούς φίλους παγκοσμίως.

Σχετικά άρθρα

Ενημέρωση του Φιλοζωικού Σωματείου “ΚΙΒΩΤΟΣ” Αλεξανδρούπολης , στον Συλλόγο Μέριμνας ΑΜεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης “ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ”

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Οκτωβρίου 2018 0
Το Φιλοζωικό Σωματείο “ΚΙΒΩΤΟΣ” Αλεξανδρούπολης βρέθηκε ύστερα από πρόσκληση στο Συλλόγο Μέριμνας ΑΜεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης “ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ”. Η…