Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Τ.Ε.Ε. Θράκης (Τεχνικό Επιμελητήριο), με αντικείμενο τον αντισεισμικό έλεγχο, τη στατικότητα και την ηλεκτρονική ταυτότητα όλων των σχολείων και δημοτικών κτιρίων του Δήμου μας, συμφώνησαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δημήτρης Λουρίκας κατά τη σημερινή συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο δημάρχου.

Συμφωνήθηκε άμεσα να συναφθεί προγραμματική σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει ο αντισεισμικός έλεγχος των σχολικών μονάδων και να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Επίσης, συζητήθηκε ο τοπικός χωρικός σχεδιασμός περιοχής Άη-Γιώργη Μάκρης, Αγ. Παρασκευής και Δικέλλων και η ανάγκη δημιουργίας ζώνης προστασίας και πυρασφάλειας, που θα εξασφαλίζει την ελεύθερη πρόσβαση των οχημάτων και ασφαλή απομάκρυνση των κατοίκων αν και εφόσον παραστεί ανάγκη.

Προηγούμενο άρθρο50 νέες μολύνσεις κορονοϊού στην ΑΜΘ (πανελλαδικά: 3.215 νέες μολύνσεις – 46 νεκροί – 484 διασωληνωμένοι)
Επόμενο άρθροΜία ανάσα από το «βαθύ κόκκινο» η Καβάλα