Ο αντισεισμικός έλεγχος όλων των σχολείων κύριο θέμα στη συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και του Προέδρου ΤΕΕ Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:18
155 0

Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Τ.Ε.Ε. Θράκης (Τεχνικό Επιμελητήριο), με αντικείμενο τον αντισεισμικό έλεγχο, τη στατικότητα και την ηλεκτρονική ταυτότητα όλων των σχολείων και δημοτικών κτιρίων του Δήμου μας, συμφώνησαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δημήτρης Λουρίκας κατά τη σημερινή συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο δημάρχου.

Συμφωνήθηκε άμεσα να συναφθεί προγραμματική σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει ο αντισεισμικός έλεγχος των σχολικών μονάδων και να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Επίσης, συζητήθηκε ο τοπικός χωρικός σχεδιασμός περιοχής Άη-Γιώργη Μάκρης, Αγ. Παρασκευής και Δικέλλων και η ανάγκη δημιουργίας ζώνης προστασίας και πυρασφάλειας, που θα εξασφαλίζει την ελεύθερη πρόσβαση των οχημάτων και ασφαλή απομάκρυνση των κατοίκων αν και εφόσον παραστεί ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή των πολιτών στην 1η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων στην Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Νοεμβρίου 2019 0
Μεγάλη ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή των πολιτών στην 1η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς…