Τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κο Γιώργο Σταμάτη υποδέχθηκε την Παρασκευή 1/7/2022, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στο Δημαρχείο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, συζητήθηκαν χρόνια και σημαντικά θέματα, που αφορούν την βελτίωση της διαβίωσης των πολιτών του Δήμου μας, ενώ παράλληλα έγινε και τεχνική συζήτηση με την συμμετοχή συμβούλων του Υπουργείου και του Δήμου ζωντανά με τηλεδιάσκεψη, σχετικά με ενέργειες που έχει εκκινήσει ο Δήμος και προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Εν συνεχεία, ο κος Σταμάτης επισκέφθηκε περιοχές όπου υπάρχουν πρόχειρα καταλύματα και συνομίλησε με ανθρώπους που διαμένουν σε αυτά, αξιολογώντας την σημαντικότητα της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης τους.

Η χθεσινή συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική για τον Δήμο Διδυμοτείχου καθότι τέθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επαφών και ενεργειών ώστε πολύ σύντομα ο Δήμος να είναι σε θέση να ανακοινώσει οριστικές λύσεις, στο πρόβλημα της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης συμπολιτών μας.

Προηγούμενο άρθροΓια υποστελέχωση υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι
Επόμενο άρθροΔυο πόλεις της βόρειας Ελλάδας υποψήφιες να κατασκευαστεί το εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Ελλάδα