Ο Γιάννης Γλήνιας ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:51
539 0

Ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Σαμοθράκης κ. Γιάννης Γλήνιας, πρώτος αναπληρωματικός της παράταξης “Σαμοθράκη 2020” στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Σαμοθράκης, παίρνοντας θέση του πρώην δημάρχου Γιώργου Χανού που έμεινε κενή μετά τον θάνατο του.

Όπως ανέφερε ο κ. Γλήνιας:

Ποτέ δεν δείλιασα για την όποια ανάληψη ευθύνης, ειδικά όταν αφορά την προσφορά για το Νησί μου.
Όμως αυτή η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από το γραφείο του Δημάρχου, έχει για μένα έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό και συμβολικό χαρακτήρα.
Πρόκειται για την αντικατάσταση από μέρους μου βάση του νόμου, του εκλιπόντα αρχηγού της παράταξης. Του Γιώργου του Χανού.

Μια από τις τελευταίες επιθυμίες του, που με μετέφερε κατα τις επισκέψεις μου στο Νοσοκομείο, πράγμα που μου το ζήτησε και ο γιος του ο Μιχάλης.
Ήθελε λοιπόν πέραν των έργων που για αυτόν ήταν σταθμός, να φέρουμε εμείς οι παλαιότεροι την ομόνοια και την ομαλότητα την οποία τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας. Και όλοι μαζί να οδηγήσουμε την Σαμοθράκη εκεί που της αξίζει.
Διότι όπως έλεγε, είναι πολύ περισσότερα αυτά που ενώνουν τις δυνάμεις της προσφοράς στον τόπο μας από αυτά που τις χωρίζουν.
Όσον αφορά την δική μου πλευρά λοιπόν, θα ευχηθώ και θα προσπαθήσω, ο μοναδικός σκοπός να είναι η ανιδιοτελή προσφορά.
Ειδάλλως δεν έχω καμία θέση.
Καλή χρονιά σε όλους όσους αγωνιούν για το μέλλον αυτού του Νησιού.

 

Σχετικά άρθρα

Τα «Σουφλιώτικα» μάθημα επιλογής στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Φεβρουαρίου 2021 0
Η διδασκαλία της Θρακιώτικης γλωσσικής μορφής του Σουφλίου ξεκινά στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας με πρωτοβουλία της Κοσμητόρισσας της Σχολής κας Πηνελόπης…

Εργασίες αντικατάστασης οργάνων παιδικής χαράς και τοποθέτησης δαπέδου ασφαλείας στις παιδικές χαρές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2020 0
Εργασίες αντικατάστασης οργάνων παιδικής χαράς και τοποθέτησης δαπέδου ασφαλείας στις παιδικές χαρές του Δήμου Αλεξανδρούπολης Στο πλαίσιο υλοποίησης της “Προμήθειας…

Η «Πηνελόπη» άσπρισε τον Πέπλο!

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Νοεμβρίου 2018 0
Η κακοκαιρία με την ονομασία «Πηνελόπη», όπως «βαπτίστηκε» από τους Μετεωρολόγους άσπρισε τον Πέπλο! (φωτογραφίες Νίκος Τσοτανίδης)  

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απορρίφθηκε η ένσταση Λαμπάκη κατά της εκλογής Ζαμπούκη – Βγήκε η απόφαση πριν λίγο

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Αυγούστου 2019 0
Απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει ο απερχόμενος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά της εκλογής του νέου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη,…