Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης παραχωρεί προς χρήση στο Π.Γ.Ν.Α τη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης για ιατρικό κέντρο εξέτασης ασθενών για κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:52
1970 0

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη μετά από δημοσίευμα στον τοπικό τύπο περί εγκατάστασης οικίσκου έξω από τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την εξέταση ασθενών για κορωνοϊό.

Ο Δήμαρχος επιθυμώντας να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού και να μειώσει ταυτόχρονα την ταλαιπωρία των πολιτών, γνωστοποίησε επισήμως στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλη Ρούφο,  την απόφασή του να παραχωρήσει τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Αλεξανδρούπολης επί της οδού Τζαβέλλα 2, προκειμένου να επιτελέσουν ευκολότερα το έργο τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές και να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η μεγάλη συγκέντρωση πολιτών.

Ο χώρος διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές σε χώρους υγιεινής, προσβασιμότητας ΑμεΑ κ.α. και είναι έτοιμος προς χρήση.


Προς

κ Ευάγγελο Ρούφο

Διοικητή ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

  

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

Ενημερώθηκα από τον τύπο για την πρόθεσή σας να εγκαταστήσετε οικίσκο έξω από τα επείγοντα του ΠΓΝΑ προκειμένου να εξετάζουν οι γιατροί ασθενείς με συμπτώματα για κορωνοϊό.

Συναισθανόμενος τις μεγάλες και έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν από τις εξελίξεις, και επιθυμώντας να στηρίξουμε ως Δήμος Αλεξανδρούπολης τον αγώνα σας, σας γνωστοποιώ την πρόθεσή μας να σας προσφέρουμε τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, επί της οδού Τζαβέλλα 2.

Είναι ένας χώρος στο κέντρο της πόλης, που διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές όπως χώρους υγιεινής, προσβασιμότητα για τα ΑμεΑ κ.ά., στον οποίο οι γιατροί και οι νοσηλευτές μπορούν άνετα να επιτελέσουν το έργο τους, αποφεύγοντας παράλληλα τη μαζική προσέλευση και τον συνωστισμό που θα δημιουργείτο σε ένα οικίσκο με περιορισμένες δυνατότητες.

Αναμένω την ανταπόκρισή σας προκειμένου να γίνει άμεσα η κατάλληλη προετοιμασία του χώρου της Δημοτικής Πινακοθήκης.

 

Με εκτίμηση και συμπαράσταση,

 

Γιάννης Ζαμπούκης 

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης 

 

Σχετικά άρθρα

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Θερμικού Σταθμού και δικτύων Τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτιρίων»

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Απριλίου 2020 0
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Θερμικού Σταθμού και δικτύων Τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτιρίων»  Υπεγράφη σήμερα από τον…

Στρατιώτες που υπηρετούν στον Έβρο ζήτησαν να παραμείνουν στα σύνορα παρότι συμπλήρωσαν το εξάμηνο

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Φεβρουαρίου 2017 0
38  στρατιώτες που ανήκουν στην 2016 Ε/ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε μονάδες στην παραμεθόριο και συγκεκριμένα μονάδες όπως του Καστελόριζου, του Έβρου…

ΣΕ ΣΑΘΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΙΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ… (Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Φεβρουαρίου 2021 0
ΣΕ ΣΑΘΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΙΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ…    -Η απόφαση του ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου της Βάδης Βυρτεμβέργης προάγγελος άρσης απαγόρευσης…