Τις περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 12ης Ιανουαρίου, επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ιωάννη Μπόγδη, την Αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Ελένη Ιντζεπελίδου, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ηλία Δαστερίδη και  τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κυριάκο Αραμπατζή.

Αρχικά επισκέφτηκαν τα Λουτρά Τραϊανούπολης όπου τα συνεργεία του δήμου εκτελούν εργασίες απομάκρυνσης φερτών υλικών και αποκατάστασης ζημιών.

Ο  Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών που έχουν υποστεί τα νοικοκυριά από κλιμάκιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε επίσης ότι αντίστοιχη καταγραφή ζημιών που έχουν υποστεί επιχειρήσεις πραγματοποιείται από ειδικό κλιμάκιο της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης μετέβησαν σε περιοχές της Δ.Ε. Φερών που υπέστησαν ζημιές αλλά και στον Πόρο που χτες το βράδυ κινδύνευσε σοβαρά από την πρωτόγνωρης έντασης θεομηνία.

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΑ: Η παροχή νερού είναι ασφαλής – Γίνονται συνεχώς έλεγχοι και θα συνεχίσουν να γίνονται
Επόμενο άρθροΤο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην τοπική κοινότητα Φυλακίου επισκέφθηκαν ο επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών για το Δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο Χέρι μας»