Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στις πληγείσες περιοχές

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:02
74 0

Τις περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 12ης Ιανουαρίου, επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ιωάννη Μπόγδη, την Αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Ελένη Ιντζεπελίδου, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ηλία Δαστερίδη και  τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κυριάκο Αραμπατζή.

Αρχικά επισκέφτηκαν τα Λουτρά Τραϊανούπολης όπου τα συνεργεία του δήμου εκτελούν εργασίες απομάκρυνσης φερτών υλικών και αποκατάστασης ζημιών.

Ο  Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών που έχουν υποστεί τα νοικοκυριά από κλιμάκιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε επίσης ότι αντίστοιχη καταγραφή ζημιών που έχουν υποστεί επιχειρήσεις πραγματοποιείται από ειδικό κλιμάκιο της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης μετέβησαν σε περιοχές της Δ.Ε. Φερών που υπέστησαν ζημιές αλλά και στον Πόρο που χτες το βράδυ κινδύνευσε σοβαρά από την πρωτόγνωρης έντασης θεομηνία.

Σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Καλακίκος: “Φτωχότερη είναι πλέον η πόλη του Σουφλίου, δυσαναπλήρωτη η απουσία του Νίκου Μπουρουλίτη”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Μαρτίου 2021 0
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος για τον Νίκου Μπουρουλίτη , ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας “Μεταξωτά Μπουρουλίτη” και ιδιοκτήτη…

Ο Παναγιώτης Φαραντάτος άμισθος σύμβουλος σε θέματα πολιτικής προστασίας, διαχείρισης κρίσεων και στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Σεπτεμβρίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Φαραντάτος:  Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά για την τιμητική πρόταση να συνεργαστώ…