Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στο… Santa Run Alexandroupolis 2020!

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:18
101 0

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης

Τρέχουμε για καλό σκοπό στηρίζοντας τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου “Ο Άγιος Βασίλειος”.

SANTA RUN Alexandroupolis

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο SANTA RUN Αlexandroupolis 2020!

Μια δράση με στόχους την ψυχική ανάταση των πολιτών εν μέσω πανδημίας, τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου κλίματος, την ενίσχυση της ήπιας άσκησης αλλά και της εθελοντικής προσφοράς.

Η δράση είναι διαδικτυακή, ατομική, ήπιας άθλησης, και περιλαμβάνει συμμετοχή με περπάτημα, τρέξιμο ή  ποδηλασία, σε χώρο, χρόνο και απόσταση ελεύθερης επιλογής και θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Οι συμμετέχοντες, φορώντας απαραίτητα το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, αποστέλλουν με μήνυμα στη σελίδα  SANTA RUN Alexandroupolis στο Facebook φωτογραφία ή video (έως 15 δεύτερα) με τη δράση τους και μια ευχή για τις γιορτές, κάνοντας επισήμανση τη σελίδα SANTA RUN Alexandroupolis και hashtag #santarunaxd.

Επίσης όποιος ανεβάζει story στο INSTAGRAM με το @Santarunaxd θα προβάλλεται αυτομάτως στη σελίδα της δράσης.

Η δράση Santa Run Alexandroupolis έχει και κοινωνικό σκοπό. Οι συμμετέχοντες εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στο λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος», GR 53 0140 9200  9200 0210 1247 057. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή εργασιών του ξενώνα Αυτιστικών Ατόμων στη Νίψα, καθώς και για την ολοκλήρωση του εξοπλισμού του.

Καλή επιτυχία! Μένουμε Ασφαλείς, Υγιείς και πάντα σε δράση!

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ&Θ. με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφ. Α.Μ.& Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Φεβρουαρίου 2020 0
Γνωρίζεται ότι σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, επ’ ευκαιρία και της επίσημης τελετής παράδοσης – παραλαβής στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΑΜ&Θ,…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση “Καππαδόκες Έβρου, 40 χρόνια Πολιτισμού”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαΐου 2018 0
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο Σύλλογος Καππαδοκών Έβρου “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ’ το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου 2018 , την επετειακή…