Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ εξορμά στην 1η Πεζοπορική Διαδρομή του , 

στη Γκίμπρενα Δαδιάς

 

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ένας σύλλογος οραμάτων και ιδανικών, δημιουργήθηκε για τα παιδιά, τους νέους και όσους οραματίζονται μια καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.

Με επίκεντρο τη νεολαία αλλά και την οικογένεια,  φιλοδοξεί να φέρει τα οφέλη του αθλητισμού στην καθημερινή μας ζωή.

Με τους παραπάνω στόχους ξεκινά δράσεις πεζοπορίας και αναψυχής, δημιουργώντας πεζοπορικό τμήμα, με υπεύθυνη τμήματος την Κική μας, την Κική Τσακαλδήμη του Έβερεστ (την 1η Ελληνίδα που πραγματοποίησε ανάβαση στο Έβερεστ το 2017).

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε κάτι νέο λοιπόν, χαμηλής δυσκολίας, τουλάχιστον για την αρχή, έτσι ώστε να είναι ιδανικό ακόμη και για αρχαρίους.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ης Πεζοπορικής Διαδρομής στην Γκίμπρενα (Δάσος Δαδιάς)

(Κυριακή 27/10/2019):

8:00-Αναχώρηση μπροστά από το στάδιο Φώτης Κοσμάς, με λεωφορείο.

9:00- Άφιξη στη Δαδιά (Οικοτουριστικό Κέντρο).

9:15- Εκκίνηση πεζοπορίας.

11:30 – Άφιξη στο σημείο VIEW POINT-Διάλειμμα.

11:45- Επιστροφή.

13:30- Τερματισμός.

13:30-14:30-Καφέ στο Οικοτουριστικό Κέντρο.

14:30-15:00 – Αναχώρηση επιστροφής.

 

Συνολική διάρκεια πορείας 4 ώρες. 

(Θα ακολουθηθεί η κόκκινη διαδρομή όπως αναγράφεται στον χάρτη).

 

Σκοπός του πεζοπορικού Τμήματος:

Σκοπός του τμήματος είναι να μυήσει το ευρύ κοινό της περιοχής στο πνεύμα ενός πιο υγιούς τρόπου ζωής που περιλαμβάνει χρόνο στην φύση πεζοπορώντας αλλά και την γνωριμία με τη ζωή στο βουνό, τον τρόπο προστασίας του περιβάλλοντος και την καλύτερη κατανόηση του φυσικού μας κόσμου.

Επίσης στόχος του τμήματος  είναι η γνωριμία των παιδιών και εφήβων με την δραστηριότητα της πεζοπορίας ώστε να εξοικειωθούν από νεαρή ηλικία στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όντας σε ένα βουνό, βελτιώνοντας τις ικανότητες και δεξιότητές τους ενώ παράλληλά αντιλαμβάνονται καλύτερα τον ίδιο τους τον εαυτό. 

Το Τμήμα αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη φύση και το βουνό και λόγω απειρίας  διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα και να βγούνε μόνοι ή με την οικογένεια τους στην ύπαιθρο.  

 

Πως μπορεί κανείς να συμμετάσχει στις πεζοπορίες του συλλόγου Δρομέας Θράκης:

  1. Ενημέρωση για την πεζοπορία (ημερομηνία-πρόγραμμα-τόπος κλπ) από την ιστοσελίδα του συλλόγου, fb, insta, τηλέφωνα επικοινωνίας.
  2. Δήλωση συμμετοχής στο γραφείο του συλλόγου στο Στάδιο Φώτης Κοσμάς.
  3. Το κάθε μέλος φέρει την ευθύνη της ατομικής του ακεραιότητας. Για το λόγο αυτό συμπληρώνετε την σχετική Υπεύθυνη Δήλωση που θα σας δοθεί από τον υπεύθυνο του Συλλόγου.
  4. Φροντίστε να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, καθώς θα τηρείτε σειρά  προτεραιότητας στις περιπτώσεις που αιτείται η χρήση λεωφορείου για την μεταφορά της ομάδας στον χώρο εκκίνησης.
  5. Γίνετε μέλος του συλλόγου συμπληρώνοντας την φόρμα που θα προμηθευτείτε από τα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται εντός του  σταδίου Φώτης Κοσμάς, στην Αλεξανδρούπολη καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε προτεραιότητα σε όλες τις δράσεις της ομάδας.

 

Επικοινωνία:

web: www.dromeasthrace.eu

FB: Δρομέας Θράκης

INSTA: dromeasthrace

Τηλ.6974632222  – 6976976451

 

Υπεύθυνη Πεζοπορικού Τμήματος και Αρχηγός Διαδρομής: Κική Τσακαλδήμη

Προηγούμενο άρθρο«Παγώνει» το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροEπιστολή της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά των χρυσωρυχείων Έβρου και Ροδόπης δια της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ( Π.Ε.Δ -Α.Μ.Θ) με συνημμένα τα σχετικά ψηφίσματα Φορέων και Δήμου Αλεξανδρούπολης