«Ο Εθνικός δεν επηρεάζεται από συκοφαντίες, οι παίκτες δεν είναι ρομπότ»

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:08
605 0

Ανακοίνωση με αποδέκτες αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με «επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια», εξέδωσε το ΤΑΑ του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα διάφορα «επώνυμα» ή ανώνυμα σχόλια, αλλά και την κριτική «καφενειακού» τύπου, που σκοπό έχει να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία τεχνικού τιμ και διοίκησης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Από μόνη της η διαπίστωση του προπονητή μας ότι «η ομάδα είναι άρρωστη», αποτελεί υγιή στάση, ψύχραιμη αντίδραση και γενναία αυτοκριτική, στοιχεία που καθιστούν δεδομένη την προοπτική ανάκαμψης της ομάδας έπειτα από τα ατυχή αποτελέσματα!
Η συνεργασία στο προπονητικό τιμ είναι άψογη και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού με τους Σάκη Μουστακίδη και Άκη Σιδηρόπουλο, να μοχθούν και να εργάζονται καθημερινά για το συμφέρον της ομάδας. Στον αθλητισμό, πολύ δε περισσότερο στο βόλεϊ, τα πράγματα δεν είναι άσπρο –μαύρο και φυσικά δεν μπορούν όλα τα αποτελέσματα να είναι νικηφόρα (αν και με τον φετινό Εθνικό αυτό συμβαίνει στους αγώνες της Ευρώπης). Και η νίκη και η ήττα προκύπτουν από μια σειρά παραγόντων που είναι αστάθμητοι, πολύ δε περισσότερο όταν αγωνίζονται άνθρωποι και όχι ρομπότ.
Η πορεία και οι στόχοι του Εθνικού και την φετινή χρονιά παραμένουν σταθεροί και πάνω σε αυτό το πλάνο εργάζονται από κοινού και αρμονικά προπονητές, παίκτες και πρωτίστως η διοίκηση. Κάποια ατυχή αποτελέσματα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο σε αυτή την πορεία και τους στόχους μας!
Τέλος, προς όλους εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν διχόνοια και τριγμούς μέσα στον Εθνικό, ας γίνει γνωστό πως ο Εθνικός δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους λασπολογίες και συκοφαντίες.

ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ»

 

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τη διοίκηση ΤΑΑ και αθλητές του βόλεϊ Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Δεκεμβρίου 2019 0
Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΤΑΑ και αθλητές του Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο Δήμαρχος…